-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz
fectin #18367 üzenetére
Jó - de merre?
A szótárbeállítások alatt rádiógombokkal választható alapértelmezett, vagyis persze csak egy:
Egy ismeretlen szót kikeresve már valóban pipálhatóak (erről nem tudok screenshotot lőni, elugrik) - viszont amint egy másikat választok ki, a korábbi melletti pipa eltűnik, tehát valójában itt is az alapértelmezettet állítja át másikra: csak abban fog utána keresni, magától nem lép át egy következőre, ahogy azt a régebbi firmware-ek tették amikor nem volt találat az alapértelmezettben.
Vagy van valahol egy másik beállítás is?
(nem zárnám ki ezt sem, túl sokat nem játszottam még az 5.7.2-vel) -
válasz
fectin #18158 üzenetére
Sziasztok! A PW3-nak a led világítása a legkisebb fokozatban is világít. Ez normális jelenség? Csak teljes sötétben vettem észre.
Mivel a legkisebb fényerőn is világít, mennyire lehet gáz, ha pl egy napra véletlen úgy felejtem az olvasót?
Vagy esetleg van valamennyi időkorlátja amikor bejön a screensaver?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged