-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
motown5l
senior tag
Be rendeltem tegnap este egy új kindle oasist 10.gen. 32gb.arany színben.
Szerintrm az előző a toltesnel tortrnhetett baj.a csatlakozónal néha sárga szint látok a kijelzon videón is lehet látni. De nem m mindig sárga. Szívesen váltottam volna más márkára, mivel csak az, Amazon 1 év garanciát vállal a keszilulekeire. És márciusban járt le az 1 év. Igy buktam a garanciát. Este 10 ig gondolkodtam rajta hogy, mi legyen.
Úgy döntöttem hogy marad a kindle. Azért is mert elég sok konyvem van fel szinkronizalva hozzájuk.
Ma dél körül már itt lesz. Kíváncsi leszek rá, hogy melyik software verzió lesz rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest