Hirdetés
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Én is megvasaroltam az első e book olvasomat.. Egy Amazon kindle oasis 32gb.igaz még csak most ismerkedem vele. Eddig tableten olvastam. Eddig nem bántam, meg hogy meg vásároltam. Egyenlőre még nem jöttem rá hogyan lehet borító képet hozzá adni a könyvhöz. Calibre programot használom hozzá. Mobi formátumba konvertáló a, PDF file okat. Esetleg ha van valami tanács, szívesen meghallgatom.
-
motown5l
senior tag
válasz hampidampi #25027 üzenetére
koszonom a valaszodat!
-
motown5l
senior tag
Üdvözlet. Ez az oazis hanyas [kép] verzió?
-
motown5l
senior tag
válasz Degeczi #25479 üzenetére
Ez nem igaz amit írsz. Mivel 4.6 volt az ertekelese. Ami kimagasló. 1056 ertekelesbol. Én nem mondtam neki hogy ezt vegye meg, mivel nem olcsó És nem akarok, senki pénztárcája turkálni. Én meg vásároltam mivel ez előtt volt nekem egy kínai mintás, ami úgyszintén jó volt, de a műanyag része ki sit nehéz volt. 16 font körül volt. De nem volt vele baj. Be zártam el sötétedett. Úgy voltam vele, ha már ki adtam érte ennyi pénzt egy e bookert akkor veszek rá egy olyan covert, ami a saját márkája, és minőségi.
-
motown5l
senior tag
Üdv. Meg kaptam aaz Oasis ra a frissítést. Hát nagyon gáz lett. Felül a kereső nem hiányzott, se alul a home ami könyv, ajanlokat mutat. Fizettem érte hogy ne kapjak reklámokat. Erre bele pakoltak. A másik rendszer szép letisztult volt. Nagy csalódás ért az új rendszerrel.
-
motown5l
senior tag
válasz Melorin #25561 üzenetére
Nekem is nagyon be jön. Igaz, nincs összehasonlítási alapom, mert ez a Oasis az első olvasóm. Itt olvastam róla a fórumba hogy elég jó kis készülék. Eddig tableten olvastam. Sokkal élvezetesebb olvasni e bookon mit egy tableten vagy laptopon. Nem bántam meg hogy meg vettem.
-
motown5l
senior tag
Üdvözlet. Tudja valaki hogy hogyan lehet el távolítani a based on your reading et? Amióta megjott a frissítés, azóta ott van. És nekem elég idegesítő.
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Kerestem róla valami le írást, de nem találok sehol. A kérdésem a következő. A Home oldalon, hogyan lehet el tüntetni a Discover books ajánlatokat? Mert eddig nekem nem igazán volt frissítés előtt.
-
motown5l
senior tag
Udvozletem. Van arra valami megoldás,arra hogy a play aruhazbol át tudjam hozni a könyvemet az Kindle olvasóra?
-
motown5l
senior tag
Üdv.Sikerult le szednem a megvasarolt könyveket a play s
tore rol.Amazonon keresztül,át is konvertálta nekem.koszonom a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Melyik a Kindle Oasis 2? És az mikor jelent meg? Mert nekem is Oasis van, de nem tudom hogy melyik van nekem.
-
motown5l
senior tag
Latszeresztol kérjetek tanacsot. Ako szemüveges, az tisztában van vele, hogy milyen fajta szemuveg lencsék vannak. És.mit mivel szoktunk takarítani. Van olyan tisztító folyadék ,ami inkább szappanos alagu, és clvsn alkoholos. Az alkoholos kizárólag üveg felületekre használjuk, és csak olyanokra, amin nincs fényvedo. A szappanos azt a műanyag lencsekhetlz használjuk. De segítenek az optikasnal. Ami tasakban van ,az általában alkoholos,azt nemm szabad e bookhoz használni. Se tv kepernyojoz. Mert alkoholos. És meg marja a műanyag képernyőt.
-
motown5l
senior tag
Van olyan általános tisztító spray, amit a butoroknal használják. Van olyan ami mindenre jó.meg a muanyagra is.pl tv.prologe vagy.mi a.neve. az jó ebookhoz
-
motown5l
senior tag
Én nekem az, oasis van De én még nem fújtam ra semmit. Gombokat szoktam nyomkodni. De van nekem Zeiss szemüveg tisztító, és arra az van rá írva higy támogat, smart telefont,, tabletokat, laptopokat, mobiltelefonokat, és LCD tv ket, kamerákat. Minden üveg és muanyagra jó.
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Lehet hogy már valaki fel tette ezt a témát.
Abban, szeretnék segítséget kerni, hogy hogyan tudom el tüntetni A home kijelzőn a Discover books öt. És a többi dolgot ami, engem igazából, nem érdekel hogy milyen könyveket árulnak. Készítettem egy fotót róla [kép] -
motown5l
senior tag
Sziasztok. Tudja valaki, hogy a play könyveket melyik borítékba tölti le az android?
Mert sehogy nem tudok hozzá férni a meg vásárolt konyveimhez. Szeretném fel tenni a Kindle re[ Szerkesztve ]
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Valaki találkozott már olyan problémával, hogy villog a kijelzo? Ha nullára lehúzom a fényerőt. Akkor teljesen sötét. És ha csak 1 "re húzom, max fényerőt ad. Warmth se működik. Amazon kindle oasis. 5.16.2.1.1
[ Szerkesztve ]
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Készítettem videót a problémáról. Esetleg ha valaki tud megoldást rá, kérem jelezze már.
[link] -
motown5l
senior tag
Be rendeltem tegnap este egy új kindle oasist 10.gen. 32gb.arany színben.
Szerintrm az előző a toltesnel tortrnhetett baj.a csatlakozónal néha sárga szint látok a kijelzon videón is lehet látni. De nem m mindig sárga. Szívesen váltottam volna más márkára, mivel csak az, Amazon 1 év garanciát vállal a keszilulekeire. És márciusban járt le az 1 év. Igy buktam a garanciát. Este 10 ig gondolkodtam rajta hogy, mi legyen.
Úgy döntöttem hogy marad a kindle. Azért is mert elég sok konyvem van fel szinkronizalva hozzájuk.
Ma dél körül már itt lesz. Kíváncsi leszek rá, hogy melyik software verzió lesz rajta.[ Szerkesztve ]
-
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Tudja esetleg valaki, hogy, miért nem jön a frissítés?A másikra már régen megjott
[kép][ Szerkesztve ]
-
motown5l
senior tag
válasz vegyszer #27572 üzenetére
Van, fent egy videó hogy, meg oldotta a kijelzo problémát
De nekem frissítési probléma us, van. És az, valami csatorna probléma lehet. Ezért ma még próbálom számítógépről be frissíteni. Mert g osztanam hogy, mit csinál a kindle, de nem lehet ide videót fel tölteni[ Szerkesztve ]
-
motown5l
senior tag
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Küldés Kindle-re funkció hamarosan megszünteti a MOBI (.mobi, .azw) dokumentumok Kindle-könyvtárába való küldésének lehetőségét. Ez a változás nem érinti a könyvtárában már meglévő MOBI-dokumentumokat. A MOBI egy régebbi fájlformátum, és nem támogatja a Kindle legújabb funkcióit a dokumentumokhoz. Minden olyan MOBI-dokumentumot, amely már megtalálható a könyvtárában, és amelyeket a dokumentumokhoz tartozó legfrissebb szolgáltatásainkkal szeretne elolvasni, újra el kell küldenie egy kompatibilis formátumban, például EPUB-ban (.epub). EPUB-dokumentumokat küldhet a Send to Kindle for Web, a Kindle alkalmazással iOS és Android eszközökön, a Send to Kindle asztali alkalmazással PC-n és Macen, vagy a Send to Kindle e-mail címével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Esik a hóóó!!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Seed szerver topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- OnePlus Pad 2 - Nimbus Gray - bontatlan, garanciális
- Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple iPad 10.9 2022 64GB 2026.06.27.EMAG jótállás
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest