-
PROHARDVER!
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Várd csak, addig is megmarad a pénzed.
Egyébként valamelyik biztos felbukkan majd előbb-utóbb, csak ki tudja, hogy melyik és mikor.
Pl., ha már pink, puncs, lila vagy milyen színű órák, ezeket (lenti kép) is megszavaztatták, aztán írták, hogy a V1 gyártásba került. Ezt egy hónapja írták, szóval bizonyára még idén várható.#40755 petipetya:
Igazából azok feketék, csak a csillagköd színes. Ha a köd is fekete lenne, akkor nem lenne köd.#40757 petipetya:
Nem nagyon szoktam méregetni a pontosságot, csak 1-2 napig, amikor megjön egy új órám. Az AD2112-t egy napig mértem (közben csuklón is volt 8-9 órát), +2.1s/d-t produkált.#40758 Faresz1976:
Nekem sincs gondom az eddigi logóval, de az új sem fog eltántorítani egy szép órától.Valószínűleg az új logó lesz az új modelleken, mert némelyik (pl. ez a lila) már azzal van gyártásban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Riasztó topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egérpad topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Horgász topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged