-
PROHARDVER!
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Ezért rendeltem meg az októberi himihumi akcióban a San Martint.
De akkor sem coinnal, mert kb. 0 valószínűségét látom, hogy pont azt az órát adják coinos akcióban (limited offers), amire vágytam, és a 11.11 akciókban sem bíztam annyira, hogy várjak a vásárlással.
De igazából egész jó akciók meg kuponok voltak most, és az októberben megvett órámon is spórolhattam volna 2-3 mátyást, viszont ki tudja, mikor érne ide, biztos lesznek csúszások a sokmillió vásárlás miatt, így meg már 2 hete nálam van, megérte a párezer forint többlet.
Coinból meg hiába gyűjtöttem 19 ezret... 500-at elhasználtam egy coinos óraszíjra, meg ugye "normál" vásárlásnál is lehet coinokkal spórolni párszáz forintot, arra is elment most vagy 600, de azóta megint 19 ezernél járok, sosem fog elfogyni. (A Merge Bosst már nem is csinálom, a 11.11-es változatát sem toltam, mert felesleges ennyi coin.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Egérpad topik
- Jövedelem
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Riasztó topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Horgász topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest