- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
& (#18852) schawo:
Köszönöm a válaszokat!
Hát, nehéz szülés lesz, így már van választék bőven... igazából eddig csak kvarc óráim voltak, most keresem az első mechanikust. Az Orient Ray 2 volt a terv, de úgy döntöttem, hogy olcsóbbat választok, hogy később könnyebben "feljebb" tudjak lépni. Viszont túl olcsót sem szeretnék, mert az asszony szeretné megvenni nekem, szal érzelmi szál is közrejátszik, így jó lenne, ha sokáig működőképes lenne.
Találtam is pár jelöltet, csak azok a fránya átmérők lennének 2 millivel kisebb...De azért még nézelődök.
-
csubuka
addikt
Húha, ezek a Debertek szépek
Ezt néztem pl most.
Amúgy ilyen pilótákat igényes kivitelben, olcsón (ez a 20 ezres vonal), quartz szerkezettel gyárt valaki? *Lehetőleg minimalista quartz szerkezettel, nem három extra mutatós stb. A Parnis tudom ,hogy csinál egy sokgombos sokmutatósat, de az kicsit túltelített nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok
- Xiaomi Scooter 4
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Xbox Ultimate előfizetések
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest