- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heimerdinger
kezdő
Én nem tervezem az Iphone 14 Pro Max cseréjét 15-re.
Azért az USB-C jól hangzik de nem ennyire, jövőre majd megveszem a 16-ot. ( kíváncsi vagyok mit fog érni akkor az én használt 14-em... ) -
myckey
veterán
hát ültessenek b...k +
-
kilua
senior tag
Most megnéztem Huawei telefonok árait, és: de egy árkategória. A Huawei P60 pro pont annyi mint az iPhone 15, a mate 60 pro azzal a híres kirin 9000s chippel még drágább lesz.
Ami olcsóbb kategóriában versenyez az a Xiaomi/Poco
iPhoneból is lenne olcsóbb 14, 13, vagy az iPhone SE széria (én az emulátorok/aniyomi mangaolvasó stb hiánya azaz a zártsága miatt nem próbáltam még ki az iPhonet/iPadot)
-
ddekany
veterán
"a Huawei pedig egyre népszerűbb Kínában, részben az Apple kárára"
Olcsó iPhone nincs, Huawei-ből, meg a több Android telefonból meg mindenféle árkategória van. Ha kell okostelefon, de nincs rá pénz, akkor ilyen alapon kb. minden az iPhone rovására megy. Plusz a legdrágább Huawei még mindig nem egy kategória egy iPhone 15-el, ha jól gondolom.
-
joey04
titán
Remélem rácseszik az apple erre a kína nyalásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Strix G16
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest