Hirdetés

Aktív témák

• Kiki18

őstag

A yoo kis estimese után..mindenki elkezdett dőlöngélni..jobbra is és balra is :DDD
    5 ágy volt,ezekben aludtak a lányok 6-an,és ráadásul 1 ágyat üresen is hagytak.... :DD :N sok ééész egy rakáson,komolyan mondom.... :P
    Sára lefekvés előtt megbékélt magával...de azért a lelkemre köttette,hogy keltsem fel őt is és Nikit is napfelkelte előtt...hogy jöjjenek ők is megnézni azt... :K Aztán szinte parancsszóra beájult... :DDD Pirossal ezután elmentünk az 1-es szobába,ahol Ádi,Zsuzsi,Nóri és Rena ébren,Tomi és Babci,valamint Robi már alva vártak minket... :DD
    Babci nagyon komoly volt...félálomba,vagy alva járva(már nemtudom.... :C :C ) de ott sétafikált a szobában..felült az ágyon..visszafeküdt..dobálta a zsepiket...leült a fotel karfájára..majd belecsúszott a fotelbe...xD szóval vicces volt :D Pirossal egy ideig ott röhögtünkrajta,majd láttam,valamint hallottam,hogy elkezdtek csiceregni a madárkák... :DD Yoo horgászhoz híven egyből leesett,hogy ez a reggel közeledtét jelenti!
    Szóltam is Pirosnak,hogy szaladjunk 1 kört és nézzünk körbe :DD
    Csípős,hűvös idő volt,de ez nem szegte kedvünket...egyre gyorsabban kezdett világosodni.így gyorsan visszaszaladtunk és felvettünk 1-1 plusz felsőt magunkra,hogy ne fázzunk annyira.Én közbe felkeltettem Sárit is,hogy ugyebár jöjjön velünk...de nem tudott,így visszafeküdt aludni...de szólt,hogy keltsem föl mindenféleképpen,ha már visszaértünk.
    Majd gyorsan kereket oldva kiugrottunk a kerítésen Pirossal!
    Ezután elmentünk a Focipálya nézőterére,és ott vártuk a napfelkeltét majdnem háromnegyed órán keresztül....közben kacsákat kergetünk és sok képet készítettünk...mire végre felkelt a nap!
    Egy gyönyörűszép izzó vörös korongot láttunk a dombok felett...ami meglehetősen gyorsan emelkedett felfelé!
    Lefotóztuk magunkat a nappal majd mentünk vissza a táborhelyre....én,gonosz ember lévén nem keltettem fel Sárát és elmentem aludni az üresen álló,4-es szobába.
    Reggel 9-kor telefoncsörgésre ébredtem...Niki és Sári volt az....

Aktív témák