Hirdetés
Aktív témák
-
őstag
Eljött a hétfő...nagyon erős feszültség..méreg..harag és félelem egyben...így tudnám jellemezni.
Reggel volt a feszültség és félelem...részéről.
Én nem értettem semmit..próbáltam nagyon aranyos,megértő és odafigyelő lenni...láttam ,hogy fáj neki és bántja...tőlem nem fogadta el a vígasztalást,hát küldtem mást...'hugomhoz' ,Nikihez fordultam,aki bármikor segít ha tud...ott volt vele,végig ,segítette és próbálta vígasztalni,de ő csak sírt és sírt...most jut eszembe,hogy Nikinek emiatt még jövök eggyel...rá lehet számítani,szerencsére
Eljött az iskolanap vége...bent maradtunk a szekrényeknél...próbáltam magam kényelembe hejezni és higgadt maradni...majd jött az a mondat,amit 3 hónapig elhallgatott..szinte éreztem,hogy mit akar...annyira tudtam...annyira éreztem,hogy ebből az egész táborból semmi de semmi jó nem fog kisülni...részemről...persze ők élvezték.
Én meg szívjak,mint mindíg...na persze...Qrva életbe...már megint miért?mit tettem?pedig most tényleg megpróbáltam...elvonatkoztattam mindentől...csak arra figyeltem ,hogy jó legyen minden,hogy ne tudjon mibe belekötni ,hogy jó legyen minden...ahogy mondják :klaffoljon...de persze nem.
Megint pofára estem...de ennél nagyobbat eddig még nem sikerült.
Megtanultam az élettől MEGINT,hogy soe bízz senkiben,csakis ,de csakis magadban...magadban nem tudsz csalódni..az lehetetlen...
A szüleidben,barátaidban ,sőt életed értelmében is csalódhatsz...de magadban soha.
Így kénytelen voltam visszatérni saját,régi énemhez,akit nem más irányt az orránál fogva...és nem is a rózsaszín köd,ahogy ő szereti emlegetni!
Mindent előre meggondolok, próbálok mindennek és mindenkinek megfelelni,nemérdekel meddig kell fennmaradnom,meddig nem ehetek vagy ihatok...csak legyen mindenkinek jó ,hisz én úgyis mindegy vagyok!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest