Hirdetés
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyuska111
tag
válasz
gergo5991 #29908 üzenetére
Plusz a szállítás költsége (9 EUR), azzal együtt jön ki a 30 EUR. Több cuccnál megoszlik, de én most csak ezt az egyet rendeltem tőlük próbaként (nem nagyon bíztam bennük előzetesen). Még csak karon teszteltem, elég lineárisnak tűnik az illat, nem nagyon változik (mondjuk az eredeti is ilyen), ami nekem rendben van. Tartóssága jó vagy nagyon jó lesz, szóval nincs panasz. Ez egy jó másolat, összbenyomásom feltétlenül pozitív az illatról is, cégről is. Eddig csak a Dua-t ismertem, de az jóval drágább, vám és áfa is játszik (Anglia), ez sokkal barátibb költségű amellett, hogy a minőség ok. Remélem a többi illatuk is hozza ezt!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest