Hirdetés
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbdzyx
senior tag
válasz
tibbike01 #26869 üzenetére
GF Silver-t fújok most, a klimatizált irodában szofisztikált, kilépve az épületből a hőségben pedig hirtelen kinyílik és tündököl az aromatikus oldala. Vettem egy 10 ml-s travel fújóst, mert kifogytam az 5ml-s decant üvegcsékből, amivel el szoktam vinni magammal.
Esténként pedig még mindig a Ganymede decantom fogyasztom, a végére akarok érni, mert ennél nagyobb melegben már sok lesz. Kaptam pár dícséretet rá, nem érzem annyira hivalkodónak, ahogy a netes review-k és itteni vélemények is beállították, hanem kellő távolságból mindig más arcát mutatja, de visszafogottan.
A hőségre viszont van egy kis maradék üveges Mefistom, de a múltkori Nerolis látogatásom óta szeretnék a Gentiluomo-ból és a Torino21-ből is decantot. Utóbbiból lehet direktben a Xerjoff-tól rendelek egy kis, 15 ml-s üveget, mint pohár tette.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- HP szerverek áron alul
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest