- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feelurself
aktív tag
válasz
lumpy92 #95931 üzenetére
Nem szoktam aromázni. Egyszerűen vizezem és megy a pelletkosárba.
Az előző kommentemben leírt keverési arányhoz és 1 liter pellethez megy először 2.5 deci víz, összekeverem, állni hagyom 5 percig, majd még 1.5 deci víz. Itthon szoktam bekeverni, mire leérek a partra(10p) tökéletes. Ha sokáig pecázok és érzem hogy szárad akkor lespriccelem vízzel a tetejét.
Egyébként az unisabb keveréket lehet egybe is vizezni - értsd - nyakonöntöd a kívánt mennyiséggel, bekevered és kész.
A classic viszont nem szereti ha áztatod, könnyen szétmálik, így azt több részletben szoktam vizezni.
Valamint néha szoktam sapkázni sima pontyos etetőanyaggal..
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 15" M2010 - i7 I 4GB I 500GB I 15,4 I Nvidia I OS X High Sierra I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest