- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
Steady74 #92067 üzenetére
Debrecen mellet lakom, nekem a fórumpeca csak álom, messze csináljátok tőlem mindig! De amúgy method feederes vagyok én is, csak van 3 kőkorszaki rakóm amit most modernizálok(milo-hoz-az 13as, toldóval 14,5m- 1 topsetem volt, most lesz 3+a kupakos, a maverem az 11,25ös, ahhoz van 2 topsetem, még egyet szerzek hozzá kupakolni, a 3. egy 540g-os, 11méteres dam, az kb 40 éves, de azt kölyökként is szerettem, karcsú, könnyű, azon meg is látszik a használat).
Jövőre ahogy hallottam több freestyle rakós verseny lesz a megyében és arra szeretném felvértezni magam, igaz a milo nem épp ideális hozzá, 11ben az utolsó tagja nem festett, így akár meg is roppanhat, de ez van ebből kell főzni, nem volt olcsó ez a 3 topset sem hozzá, de fő hogy találtam és hogy jó is hozzá!
Holnap beviszem a srácnak aki a mavert javította, majd ő megcsinálja az oldalkivezetést a topokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest