- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- Milyen notebookot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Legalább már mehet háttérzajnak, évekkel ezelőtt megbolondultam, mikor az Energofish reklám (Én így érzékeltem) nekiállt üvölteni. Szerintem mást is zavart, mert visszavettek, már nem zavaró.
Amúgy én is egyre kevesebbet nézem, inkább youtube videókat nézek.
Már éppen azon gondolkodtam, veszek egy akció kamerát, haladok a korral, aztán feltolok idén én is egy-két pecás videót a jutyubra. Észt osztani én is tudnék, ha a pecához nem is értek.... -
galervin93
addikt
Ez igazából nézőpont kérdése, pontosabban a fogni kívánt halé. Pontyra egészen biztosan hatékonyabb (mondhatni "kifinombultabb") a method, egyszerűen a ponty táplálkozási szokásai miatt. Ugyanígy a keszegfélék megfogására meg alkalmasabb a hosszú előke.
Szóval az ominózus kijelentés méretes csúsztatás(ok) meg szándékos ferdítés önös érdek (=reklám) miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest