Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
Topikgazda
válasz
4Grider #79813 üzenetére
Szerintem adott orsó mindig ugyan annyi zsinórt húz be, max más kerületen rakja le, nem?
Szerk.: mai törökbálinti peca jó szar lett, reggel még sötétben érkeztem, egyedül voltam a versenypályán (borzongtam az érzéstől, hogy a nagyon pályáján vagyok), masszív hátszél volt, amit a tujasor megfogott így előttem szinte tükörvíz. Etetés 40 és 80m-re, röviden kezdtem a pecát, azonnal egy 25 deka körüli keszeg. Benti távon első dobás szintén azonnal egy keszeg. Utána fél óráig semmi. fél9kor megfordult és felerősödött a szél, szinte lehetetlen volt a kisebb (42gr) kosárral eldobni 80m-re (szélcsendben simán ment 3,9 90gr-os bottal), elő kellett venni az erősebb botot, azzal már ment simán a táv. Keszegek közben 2 ponty esett el, utána még sok keszeg, a kinti távon semmi. Sipi horgászott vagy 50m-re neki több sikerült. Jókat beszélgettünk a sráccal akivel együtt terveztük a mai pecát, halat sokat nem fogtunk, de kicsit azért megkapott a nap. Promix fish and betain ránézésre 90% uni, 10% classic 2200 Ft/800 gr áron. Azzal pecáztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest