Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Köszönöm!
Újra megnézve a térképedet, be is jelölted a múltkor. De a telefonomat néztem akkor, mikor ott voltam, és a térképedet nem tudtam igazán nagyítani, nem láttam hogy a töltésen mentél. A parton nem igazán lehetett jobbra elmenni autóval. Aztán mivel ott horgásztak, nem keresgéltem, ott kérdeztem.
Megmondom őszintén, a baj az volt, hogy nem tudtam megülni a s...en, én olyan pecát akartam, amit a filmeken láttam, hogy teljes szélességében előttem a Duna, meg a hajók jönnek mennek.....Persze belátom, a halfogás esélyesebb lett volna ott, amit jó szándékkal ajánlottál.... De most saját magam tapasztalhattam, mekkora különbségek vannak a Dunán, pár kilométeren belül.
Ezt is meg kellett próbálni.....
Új hozzászólás Aktív témák
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest