- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
válasz
lbandi777 #79104 üzenetére
Offset horgot használok a gumihoz, bár így is sok az elakadás, főleg a nagyobb fejekkel. Próbálok figyelni, hogy csak éppen kopogtassam a köveket, vagy még leérés előtt közvetlen beletekerjek. A legtöbbet később már ki tudtam szedni sodortatással vagy pengetéssel és kellő türelemmel, de így is hagytam bent nem kevés csalit. Egy alkalommal 2-3-at biztosan beszakítok, az elején valamivel többet bent hagytam.
Utóbbi egy hónapban bőven többet költöttem emiatt mint szoktam, de most megérte, amúgy is tanuló fázisban vagyok még gumizás terén(korábban jóformán csak balinoztam wobblerekkel meg különféle vasakkal).
Lehet többet kellene erőltetni a "noname" másolatokat is, bár szerintem közel nem olyan fogósak. Erről kinek mi a tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged