- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pontosan.
És az autónál az is baj, hogy fel sem fogja, hogy az még a legkönnyebb, hogy megvegye az autót. Aztán mikor negyedik, ötödik tulajként el kell vinni azt a 15-20 éves bömbit a szervizbe, és ki kéne perkálni az autó értékét, vagy többet, akkor néz mint Rozi a moziban. Az autó meg használathatatlanul rohad majd az udvarban, menni nem lehet vele sehova, de legalább a törlesztőt fizetni kell továbbra is.
-
Na ez az, és hány olyan embert láttam, aki a törlesztő mellé a telefonnál, még egy jó kis csomagot is kap, mert ugye azzal volt akciós(abb). És büszkén mondják, hogy ez nagyon fasza, mert ingyen beszélnek bárkivel.
Ilyenkor kérdezni szoktam, hogy mennyiért beszélsz ingyen?
Törlesztő és előfizetés 25-30 ezer.
Aztán mondom, hogy jó neki, mert én nem tudok ingyen beszélni, nekem minden hónapban fizetnem kell érte 6-7 ezer forintot.
Aztán nem tudnak felhívni, mert kimenő hívás tiltásuk van, meg basztatja őket a szolgáltató, meg fizessenek, mert kikapcsolják a számot, meg hasonlók. Amúgy mindenki hibája, csak az övék nem.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nem gyenge desktop és hordozható PC, videokártya, számos periféria, e-book olvasó és gamer szék is felbukkan cikkünkben.
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Külpolitika
- Gitáros topic
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- Politika
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- További aktív témák...
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Late 2016 2TB - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest