Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeleya
tag
válasz
antikomcsi #65 üzenetére
Az a baj, hogy sokan nem ismerik fel a saját igènyeiket.
Pl mostanában lesz esedèkes nálam egy második autó beszerzèse. (Egy városi futkosó már van, az páromhoz kerül anyataxinak. Èn meg veszek 40.000km re valami pályázósat)
Vehetnèk 9millióèrt is, de tisztában vagyok vele, hogy számomra mi a fontos, mire van szükségem, így szerintem a harmada lesz elköltve. Megint mások meg megveszik a sokèves prèmiumot hitelre úgy ,hogy még az átírás költségeit is a hitel fedezi. Induló szervíz természetesen sosem lesz elvégezve. Aztán késnek, hogy mennyibe kerül fenntartani. (Csináltam személyi kölcsönöket, ahol váltó felújítás, vagy motorcsere volt a cél) láttam olyan A6ot, ahol 148.000km-el lett megvève, 227.000eladva (nem tudta fenntartani), de olajcsere sosem volt... (Néha rátöltött) Emberünknek ott lett elege, amikor gumit kellet volna venni. -
koby11h
őstag
válasz
antikomcsi #65 üzenetére
Pontosan! Egyik volt tanárom mondta régen, hogy mindenből olyat vegyünk, hogy ha másnap tönkremegy, akkor tudjuk pótolni. A takaró meg a nyújtózkodás...
-
pusszycat
nagyúr
válasz
antikomcsi #65 üzenetére
A húgom vett egy használt vw, kigyúlt a motor égő rá egy évre, elvitte szervizbe, hát szét kell szedni a motort plusz a javítás, alkatrész lesz vagy 400 e ft. jó hát elhozta és eladta egy autó villamoság szerelőnek aki egy 10e ft. tekercset kicserélt benne és ennyi baja volt. Szóval nem mindegy hova viszed szereltetni főleg ha nő vagy mert úgy átb@nak hogy a fal adja a másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nem gyenge desktop és hordozható PC, videokártya, számos periféria, e-book olvasó és gamer szék is felbukkan cikkünkben.
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest