- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacika_LP
csendes tag
Szerintem csak bemutatta a különbséget.
Mondjuk a katonaságban nem hardstyle-oznak. Majd linkelek videót az Orosz és Ukrán katonai bajnokságról illetve ilyen bemutatókról.
Baja nem hinném hogy van vele, ismerem a dolgait. Inkább szerintem csak a sok vakítás miatt tette fel. Ezek között van az Oroszozás stb és sok fura példa, amiről azok nem is igazán tudnak akikről szól.
Sok mindenkit ismerek jó pár városból, képben vagyok. Mondjuk nekem nem lenne energiám arra, hogy ilyen "vitát" indítsak, de minden esetre szerintem nem rossz. Elég kúltúrált és sok ember véleményét lehet olvasni. Nincs ezzel baj szerintem.Szerintem jól csinálod. Ha jól érzed magad és megtalálod a számításod, csak nyerhetsz, bármit is csinálsz. ✌
Én azért egyszer kipróbálnám az eredetit is már csak a kíváncsiság kedvéért is. 😁😁 hihi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest