Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
natran
csendes tag
Igazából ezek a ruhák úgy viselkednek, mint egy második bőrréteg. Több célt is szolgálnak melyek közül az első és szerintem a legfontosabb, hogy megnövelje a bőröd felületét, ezért segítse elő a nagyobb felületen való hőleadást, valamint ezzel szabályozza testhőmérsékletet. Ezért is tapad rád teljesen a ruha, no meg a másodlagos funkcióért, hogy besegítsed az izmaidnak a megfelelő helyen való tartásban és melegítésben. Én futáshoz, túrázáshoz használok ilyen ruházatot nagyon szeretem pláne, ilyen időben, amikor erre a rétegre még rá kell öltözni. Ha nem ragaszkodik valaki az UA-hoz bátran merem ajánlani az egyharmad/egyötöd árban lévő lidlis és decathlonos változatokat is, de aliexpressen be lehet szerezni az ua változatokat is elég baráti áron, csak arra várni kell egy 30-45 napot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest