- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Alap súlyok (8 kilogrammonként) a legjobban szerintem, ha nő lenne akkor lenne értelme 20 kilósnak, de férfiként szerintem nyugodtan mehet 24-esre. Egyébként meg szerintem ez az írás elmondja a lényeget:
http://holtforditoktarsasaga.wordpress.com/2014/06/25/olyan-jol-mennek-a-dolgok-segits-oket-elszurni-i-resz/
amíg nincsenek jó alapok (nem vagy elég erős hozzá) felesleges mindenféle gyakorlatban gondolkodni, swing és TGU is már elég, de goblet se baj még mellé. Gyorsan bele fog erősödni szerintem (jobb esetben), ezért jobb ilyenkor kicsit nagyobb ugrás (ezeknél a súlyoknál még lehet, nem olyan nagyok). Mást ne mondjak orosz seregbe 24 az alap, nincs kisebb.
Persze ez csak magán vélemény, de én így látom.Koxx:
Grat, nem semmi, remélem TGU is megy ennyivel (persze nem két súlyt összefogva, hanem egy nagy súllyal).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest