-
PROHARDVER!
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lemmy71 #1844 üzenetére
A lelkesedés az megvan, szeretek ilyennel foglalkozni. A bútorokat is valószínűleg csinálni fogom (raklapból), mert nagyon drágának érzem őket, meg tetszenek a raklap bútorok
Tegnap néztem amúgy, ha nincs is elég anyag, a környéken fillérekért vagy ingyen lehet szerezni mindenféle téglát, szóval azzal se lesz gond.Köszönöm az eddigi segítséget, érkezek majd a fejleményekkel, ha nekiesek
-
lemmy71 (válasz akart lenni)
Köszi szépen, megnézem mennyi tégla van, ha van megfelelő mennyiség, akkor lehet elindulok ezen az úton.
Láttam a fórumtárs epítményét is, nagyon jól néz ki.fogtunder
Köszönöm neked is, a kábeldobos ötlet sem rossz, de ha van elég anyag, akkor inkább építek szerintem.
Mobilitás amúgy se lényeges annyira, fix helyen lenne a kertben a grillezős hely. -
Sziasztok!
Már tavaly óta tervezem, de idén nyáron már tényleg bele akarok mélyedni kicsit a grillezés / bográcsozás témában. Eddig csak kis asztali, villanyos grillen csináltam néha egyszerűbb húsokat / virsliket, viszont szeretnék áttérni a faszenes grillre. Nézegettem kicsit őket, metroban meg máshol is lehet kapni 10-15k között ilyen kicsi, gömb alakú grillkocsit, ezek egy viszonylag amatőrnek mennyire megfelelőek?
[kép]
A másik tipp a napokban itt Gabesz87 által is említett obi-s grillkocsi lenne.Illetve szeretnék építeni egy tűzrakó helyet is bográcsnak, itthon elég sok régről megmaradt tégla van. Itt igazából az a kérdés, hogy érdemes ezt szépen, fixre összeépíteni?
Tavaly csak egy kör alakban szépen egymásra hánytuk, és igazából nem volt vele gond, bár esztétikailag jobban nézne ki rendesen megépítve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Mozilla Firefox
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPad topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest