- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
válasz
GEPESZ66 #2235 üzenetére
Én is rá álltam a gázos benyújtásra, egyszerűbb mint legyezgetni a begyújtó kockát vagy a kéményel vacakolni. Keményfából kétcentis gyújtóst hasogatok, ezt szépen "jengában" összerakom és a felette levő széntartó rácsot megpakolom brikettel. Alulról egy gázlámpával begyujtom, 10 - 20 másodperc elég néki és már ég is mint a pokol.
-
Essejó
Topikgazda
válasz
GEPESZ66 #2235 üzenetére
Szerintem a grill anyagának nem tesz jót a pörzsölő. Részemről begyújtó kéményt használok link csak én anno vagy 7 éve 3000 Ft körül a Lidl-ben vettem. A kémény alját kitömöm papírral vagy teszek alá 1 db begyújtó kockát link kb 20 perc alatt átízzik a kéménybe rakott szén. Aztán ezt a parazsat használom a többi faszén begyújtásához, A faszén aránya 1/3 a kéményben 2/3 a grillezőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged