Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manitou
veterán
Akkor ott lesz a kutya elásva
Ez 101%. NE a netről frissítsél, én legalábbis nem tenném, bár sokan ajánlják. Tölds le a biost, és másold egy rendszerlemezre+a flesselő progit is. Ezután indításnál asszem F2 de most nem tudom melyikkel, de valamelyik gombal lehet a bioszt bescekkoltatni vele.(ki fogja majd írni alul). Everestel meg tudod nézni hanyas bios van fent most. De indításnál is kiírja alulra.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP EliteBook mt46 - Ryzen 3 4450U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez 101%. NE a netről frissítsél, én legalábbis nem tenném, bár sokan ajánlják. Tölds le a biost, és másold egy rendszerlemezre+a flesselő progit is. Ezután indításnál asszem F2 de most nem tudom melyikkel, de valamelyik gombal lehet a bioszt bescekkoltatni vele.(ki fogja majd írni alul). Everestel meg tudod nézni hanyas bios van fent most. De indításnál is kiírja alulra.