Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
Ahogy látom, az ottani topikgazda már válaszolt. Elágazó topikot úgy érdemes nyitni, ha egy "anyatopikban" már van ismertséged (mondjuk min. 100 érdemi hsz), és átlátod, hogy mire van igény.
[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
otps
aktív tag
Engem a kínai belpiacos mobilok érdekelnek, nem a dual SIM-esek. Szabad új topikot nyitni, vagy két szék között a pad alá estem?
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok, most nekem is lenne egy olyan kérdésem, ami szinte egyik topikba sem illik konkrátan. Egy sima usb-s töltő végéről lenne szó, amit a konnektorba kell dugni. Lehet ez bármelyik tablet, telefon stb. A termék típusának topikjában ilyenekről nem szoktak beszélni. Talán valami elektroműszerész téma kellene, de olyat nem találtam.
Az azonnali fáradt gőzösben rákérdeztem, de egyáltalán nem válaszolt senki.... -
Top cat
addikt
válasz Predator2 #1593 üzenetére
Ahogy Lauda írta próbáld meg a szolgáltatód topikjában.
A UPC itt van, a többi már belinkelve az előző hsz-ben
-
titán
válasz Predator2 #1593 üzenetére
Megpróbálnám ebben a két topikban:
Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenü
Illetve megpróbálhatod a szolgáltatók topikjában. Nem tudom kinél vagy, illetve azt sem, hogy valamelyik nagynál-e:
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, kábel / műholdas TV, DSL, kábelnet, Optinet, áram
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optika
Digi kábel TV - digitális adás
A keresőben a kábel - szóra keress, elég sok topik foglalkozik ilyesmivel, talán az egyikben sikerrel jársz.
-
Top cat
addikt
válasz Predator2 #1591 üzenetére
Talán itt kérdezd meg, nem egy pörgő topik.
-
Predator2
addikt
Olyan topicot keresek ahol kábeltévé (koax) szereléssel kapcsolatban lehet kérdezni.
Gyenge a jel, és kellene erősítőt vennem, de nem tudom milyet, hogy kellene bekötni stb....
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
MaxxDamage
félisten
válasz Bjørgersson #1589 üzenetére
Köszi!
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Bjørgersson
félisten
válasz MaxxDamage #1588 üzenetére
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
MaxxDamage
félisten
Telefon bearazos topikot nem találok, van ilyen?
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Piftuka
veterán
válasz Winner_hun #1585 üzenetére
"Felhasználóra kereséssel a fórumban akkor lesz találat ha az adott felhasználó indította a topikot. Topikon belül lehet felhasználó hozzászólásait kikeresni."
Köszönöm, ezt nem tudtam!
Az eredeti témakörnél maradva... ha a "Hazai pályán" keresem egy korábbi hozzászólásomat (vagy bárkiét, akinek tudom a felhasználónevét), de semmire nem emlékszem a termékről, vagy témáról, amelyhez hozzászóltunk, akkor - ezek szerint - esélytelen megtalálni az adott cikket?
"Aquila non captat muscas."
-
Winner_hun
titán
válasz Piftuka #1584 üzenetére
Rendeltetésszerűen használtam a keresőt
Itt beírtam a keresőbe az instrukcióid alapján: francia egér és voilá, jelenleg a találati lista első cikke az.
A keresőt rosszul használtad. Felhasználóra kereséssel a fórumban akkor lesz találat ha az adott felhasználó indította a topikot. Topikon belül lehet felhasználó hozzászólásait kikeresni.
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Piftuka
veterán
válasz Winner_hun #1583 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Leesett az állam. Komolyan.
Elárulod, kérlek, hogyan tudtad kikeresni?
-
Piftuka
veterán
Sziasztok!
Segítsetek nekem, kérlek! Nem tudom, hogyan lehetséges megtalálnom egy bizonyos cikket a "Hazai pálya" rovatban!?
Nagyon gyakori ugyebár az új hardvereket bemutató cikkek megjelenése ebben a rovatban. A "részletes keresővel", a saját fórumos nevemre keresve egy darab találatot nem dob ki.
Pedig számtalan alkalommal hozzászóltam már, ezért nem értem. (A normál fórumrészen kiválóan működik ez a funkció.)
Konkrétan az egyik ~2 hónappal ezelőtti cikket keresem, abban valamelyik francia gyártó, nagyon olcsó, minőséginek tűnő egerével, és világító billentyűzetével...
Így viszont lehetetlen megtalálnom.
Tudnátok segíteni a fentiekben?
Köszönettel: Piftuka
-
Yasuo
aktív tag
Tűzijátékokkal kapcsolatos topik van-e?
-
whitezo88
nagyúr
Hi! Van olyan topik itt ami a vicces, itteni capchákat gyűjti de nem találom, merre van?
Köszönöm.
-
otps
aktív tag
válasz Winner_hun #1575 üzenetére
Egészen biztos vagyok benne, hogy van megfelelő topik, ahol már felgyűltek a tapasztalatok, hogy melyik céggel igen, melyik céggel nem, melyik cég dolgozik jó áron, ilyenek.
-
otps
aktív tag
Melyik a legjobb topik arra, hogy hogyan küldjünk el optimálisan egy laptopot Magyarországról Németországba? Aksi nélkül. Köszi!
-
-
Silεncε
őstag
Sziasztok!! Az a topic megszűnt, amiben meg lehetett nézni, hogy ki miért lett kitiltva? Vagy csak én vagyok a béna és nem találom?
[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok! Olyan topikot keresek, ahol programokat (Windowson) tesztelnek emberek. Működés, beállítás, gyanús viselkedés miatt. Sokaknak van virtuális rendszere, vagy tesztelő gépe.
Többször volt olyan, hogy furcsán, vagy rosszul működött egy adott program (aminek nincs saját topikja) és jó lenne valaki(k) hozzáértő, akivel meglehetne beszélni, ő is megnézné.
Sajnos a szakmai topikokban egyre kevesebb hozzáértő van jelen. -
Nestor16
senior tag
válasz tomiivagyok #1560 üzenetére
És akkor hol lehet ezt megvitatni, megjegyezni esetleg jelenteni?
Már a 3. ember nem jött el a meghirdetett termékért... Ilyenkor megfontolandó lenne egy negatív hisz nem volt ott időben a megbeszélt helyen.
Más pedig megváltoztatta a hirdetését és közben már lefixáltuk, de nem volt képes szólni úgy kellett kihúzni belőle. Pedig csak annyit kellett volna mondania, hogy bocsi de elrontottam a hirdetést, már kijavítottam, nézd meg hogy így is megfelel-e.Üdv, Dávid
-
minek?:S
őstag
Üdv! Van olyan topic, ahol animációkkal foglalkoznak? Hasonló mint a képszerkesztős, ahol esetleg kisebb feladatokat meg is csinálnak.
Üdv.:M.
-
Top cat
addikt
-
veterán
tiszteletem,
videóenkódolós topik van-e?
hanyas vagy, te disznó?
-
theuprising
tag
Sziasztok!
Van olyan topic, ahol vállalkozók osztják meg egymással tudásukat?
Találtam egy "Belekezdeni egy vállalkozásba" topicot, de nem igazán ezt keresem, hanem egy olyan helyet, ahol vannak vállalkozók, tőlük lehet kérdezni, tanácsot kérni, vagy csak beleolvasni 1-2 érdemleges írásba. -
Janika!2
aktív tag
válasz Bjørgersson #1559 üzenetére
Köszi szépen!Sikerült megoldani.
-
Nestor16
senior tag
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz Bjørgersson #1561 üzenetére
Valószínűnek tartom én is, mert nem vagyok láma, hogy ne találjam meg, de azért reménykedtem, hátha...
-
Bjørgersson
félisten
válasz tomiivagyok #1560 üzenetére
Szerintem nincs már ilyen.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz Bjørgersson #1559 üzenetére
Sziasztok!
Valami olyasmi topikot keresnék, mint volt anno az az "akikkel érdemes vigyázni" topik.
Nem értékelés volt, meg semmi, leírtuk, hogy xy-t miért ajánljuk/miért nem, erre lenne szükségem.
Károsítani nem károsított meg, de eléggé felb*szott az a magatartás illetve hozzáállás, amit tanúsított...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Janika!2 #1558 üzenetére
Szia!
Jelented az adott eladót / vevőt, belinkeled az adott hirdetést, majd leírod a problémát.
-
Janika!2
aktív tag
Sziasztok! Elrontott értékeléssel kapcsolatban kinek írhatnék? Nem találtam erre topikot,még..Köszi előre is!
-
Top cat
addikt
-
Sonja
nagyúr
Egy olyan topikot keresnék, ahol közreadták az "E-mail és személyes adatok" megadásánál lévő kódokról készült képeket. Néha nagyon vicceseket ad, ezért jött létre a topik (gondolom én). Egyszerűen nem találom.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
DrojDtroll
veterán
válasz Winner_hun #1553 üzenetére
Köszönöm
-
Winner_hun
titán
-
DrojDtroll
veterán
válasz Winner_hun #1551 üzenetére
Szóval EQMontoya járt ott?
-
Winner_hun
titán
-
DrojDtroll
veterán
olyan fórumtársat keresek aki már járt japánban, vagy olyan fórumtémát ahol tudnak segíteni ilyen ügyben
-
Nestor16
senior tag
válasz DrojDtroll #1548 üzenetére
Telekocsi. Ott kiemelve sem jelentkeznek emberek csak Budapestről. Monorról vagy más külvárosból nem hiszem, hogy senki sem utazik Miskolc felé, be kéne járatni ezt az útszakaszt. Sokkal kényelmesebb lenne, mint először beutazni Pestre, majd onnan Miskolcra. Bár lehet tényleg nem...
Üdv, Dávid
-
Nestor16
senior tag
Hol lehet az Oszkáros hirdetésemet belinkelni? Budapest adok-veszek? Tele kéne tömni a kocsit.
Üdv, Dávid
-
DrojDtroll
veterán
válasz Bjørgersson #1545 üzenetére
köszönöm szépen
-
Bjørgersson
félisten
válasz DrojDtroll #1544 üzenetére
-
DrojDtroll
veterán
régebben ha jól emlékszem volt olyan topik ahol akciókamerákkal lehet foglalkozni
márkafüggetlenül topik volt, nem egy pontos típusé
most nem találom
hova lett?
-
P.mini
aktív tag
Sziasztok! Olyan topic-ot keresek, ahol FM rádiókkal, Fm antennákkal foglalkozik. Köszönöm a segítséget!
-
abcde22
tag
válasz Bjørgersson #1541 üzenetére
Igen, de azért köszi.
-
Bjørgersson
félisten
válasz abcde22 #1540 üzenetére
OpenWRT topic, látom, már megtaláltad.
-
abcde22
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy hol tehetném fel azt a kérdést, hogy zentyal radius szerver, openwrt radius kliens nem működik?
-
sz.balazs.95
veterán
Jól látom, hogy OpenCart-hoz nincs külön topik?
Létezik olyan topik, ahol vele kapcsolatban tudok kérdéseket feltenni, informálódni, stb.?Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
MrSealRD
veterán
Azt a topikot keresem ahol integrált CPU-s, ITX vagy mini-ITX lapokból építenek többcélú kicsi gépeket. ITX topikot néztem de nem biztos, hogy az kell nekem. Van másik topik, ahol ilyen téma van?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Winner_hun
titán
-
DrojDtroll
veterán
Csak egy bizonyos notebook alkatrész beárazására keresek topikot.
-
DrojDtroll
veterán
válasz Bjørgersson #1534 üzenetére
oké
-
Bjørgersson
félisten
válasz DrojDtroll #1533 üzenetére
Vagy személyes bejegyzés vagy nem tudom.
-
DrojDtroll
veterán
válasz Bjørgersson #1532 üzenetére
És akkor melyik topik volna a legkézenfekvőbb beszélgetni róla egy kicsit?
-
Bjørgersson
félisten
válasz DrojDtroll #1531 üzenetére
Nincs.
-
DrojDtroll
veterán
Google névjegyekhez kapcsolódó topik van?
-
w.miki
veterán
válasz Winner_hun #1528 üzenetére
ez volt az, hogy találtad meg?
Mondjuk jó lett volna, ha az " Ésatöbbi." kitétel jobban ki van fejtve...[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Winner_hun
titán
-
w.miki
veterán
válasz Bjørgersson #1525 üzenetére
Egy cikk volt egy használt üzleti gépről talán... vagy újról?
Így meg lehet keresni?Nem, nem a Milyen notit vegyek topikban volt, hanem volt a cikk, amiben laptopot teszteltek, és ott kanyarodott el a téma.
Arra emlékszem, hogy a laptopsystem, notebooksystem név benne volt a hozzászólásban, de azt nem tudom, még milyen ajánlott boltok voltak.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
w.miki
veterán
Az összes topikot, ahol hozzászóltam, meg lehet nézni valahogy?
Keresek egy hozzászólást, amiben valaki írt ajánlott, használt üzleti laptop boltokat.
Egy kérdésemre válaszolt, de már töröltem az Itt szóltam hozzá menüből.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
draco31
veterán
Hello!
Van olyan OFF topic szerűség, ahogy pc szerelés a téma? Konkrétan van pár videó amin a csávó ossza az észt, és ezt szeretném kibeszélni a fórumlakókkal.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
bambano
titán
tudtok élő, működő topicot, ahol ip kamerák, videomegfigyelő rendszerek és ip videórögzítés a téma?
tiaEgy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
dodopek
addikt
válasz Bjørgersson #1517 üzenetére
Nekem elég lenne, de egy idióta ügyfél mindenáron vissza akarja alakja hozni a Hdd-t, ha nem tudom bizonyítani neki, hogy nem hibás, hanem a gyártó számol így...
Nekem meg nincs kedvem az adminisztrációhoz...[ Szerkesztve ]
-
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
OFFban küldöm, mert nem topicot keresek, és az sem biztos, hogy PH oldalán olvastam.
Dereng egy cikk, ami érthetően írja le, hogy a 2Tb HDD miért csak 1,81-nek látszik. Ha valaki tudja hol találom, dobna egy linket...Köszönöm!
PS: Én tudom hogy miért annyi, csak linkelnem kellene...[ Szerkesztve ]
-
bucihost
senior tag
válasz Bjørgersson #1513 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
-
bucihost
senior tag
Sziasztok. Létezik olyan topic a PH!-n, ahol önkormányzattal kapcsolatos kérdéseket lehet kivesézni? Gondolok itt a munka nélküli dolgokra, járadékokra, támogatásokra? Nem találom semmilyen kulcsszóra.
-
otps
aktív tag
válasz Kalandor #1457 üzenetére
A HardverAprón az Ingyen Elvihető rovat eleve az Egyéb kategóriában létezik csak, magnókazettáktól, meg ilyenektől akarnak ott megszabadulni.
Esetleg ha elfér a szerveren, érdemes lenne csinálni egy fókuszáltabb Ingyen Elvihető rovatot csak hardvernek a Hardver rovaton belül, logikus lenne, nem? Ha már HardverApró a neve az oldalnak.
[ Szerkesztve ]
-
otps
aktív tag
válasz DrojDtroll #1456 üzenetére
Egy óra teljesen oké lenne.
-
Winner_hun
titán
-
laskr99
addikt
válasz Winner_hun #1507 üzenetére
Az a gond ,hogy halott a topic.
-
laskr99
addikt
Keresek egy olyan topikot amiben ki lehet tárgyalni,hogy telefon/tablet alkatrészeket honnan érdemes venni.
-
bitpork
nagyúr
Ha már nem idevalót írsz (ahogy kellene) akkor legalább tennéd OFFba- nem tudom i bajod van velem, de egy ideje kifejezetten ökölbe szorul a billentyűzeted ha hozzám szólsz.
Különösen, ha nem egyezik a véleményünk.
Szerintem ne tegyük, mindenki megkönnyebbüléséreNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
bitpork
nagyúr
válasz sutykuru #1500 üzenetére
A szabályokat a tulajdonos szabja nem más. Írva, íratlanul ez van
Lauda: semmi felesleges nem keveredett ide. Az van mint mindenhol: az erősebb kutya... akinek nem tetszik, gondolja át. Nem kötelező itt lenni. Ha meg mégis akkor az jelent valamit
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest