Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Héló héló!
Nem tom hova írhatnék, de egy olyan kérdésem lenne, hogy lehetséges e valami user IP azonosítás. Van egy fazon aki mókás dolgoat irogat nekem, egyébként nem ismerem, jó lenne kideríteni kinek az alteregója lehet.
-
Cadal
őstag
válasz Winner_hun #197 üzenetére
Köszi Winner sokat segítettél.
jó ez a topik, és mégjobb, hogy van aki segít. -
Winner_hun
titán
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Cadal
őstag
Sziasztok!
Azt a topikot keresem, amelyben a rangok vannak leírva, hogy melyikhez mennyi hsz kell.
Korábban már többször megtaláltam, de most már lassan kifolyik a szemem a kereséstől, úgyhogy feladom...
thx. -
törölt tag
válasz Winner_hun #194 üzenetére
Köszi Neked is, Pompi is segített
-
törölt tag
Helló!
Azt szeretném megkérdezni, hogyha keresem egy ismerősőm hozzászólását, és úgy gondolom, hogy valahol a FÓRUMOK LOKÁL Debrecen és környéke adás-vétel valamelyik részében található, akkor hogyan lehet megkeresni?
Azért kérdezem, mert fárasztó és lassú még úgyis, ha az ember 200 hozzászólást állít be, és böngésző keresőjébe beírja az adott szót, amikor a fentebbi topicból 1 is több ezer
-
Sh4rKy
senior tag
csáó mindenki
valaki nemtudja mi volt annak a topicnak a neve, ahol zene címeket lehett kérdezni?
fast & furious 1-ből kellene egy mix...Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
-
!wannabe
tag
Üdv!
Régebben jártam egy olyan topic-ban ahol mindeki mutogatta a sajátDesktop-ját? Most valahogy nem találom. Tud valaki segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
ImI87
őstag
sorry, közben megtaláltam............
[ Szerkesztve ]
-
-
Ismét topicot keresek: laptop táskákkal foglalkozó topicra már egyszer rábukkantam, de most egyszerűen nem találom. Kétlem, hogy be lett volna zárva. Ha valaki tud segíteni, megköszönném! Fontos lenne.
-
-
Pompi
MODERÁTOR
Javaslat: fórum főoldal, ott bal oldalt felül kereső, és beírod, hogy utánvét. Láss csodát
Feel Good Inc.
-
Én olyan topicot keresek, ahol a postai ügyintézést lehet megbeszélni. Postai utánvétes levél vagy csomag küldésére vonatkozó dolgokat szeretnék megnézni. Köszi!
-
Klemens
őstag
Én egy bizonyos totyikot keresek.
A múltkor láttam, de akkor nem volt rá szükségem így elsuhantam rajta.
A totyik azzal foglalkozott, hogy érdemes-e xy dologról témát nyitni vagy nem, mert már van olyan tatyik meg ilyenek.
Valaki tudna segíteni?Előre is köszönöm!
mod: Nem szóltam. Most látom, hogy Winner_Hun kolléga pár hsz-szel feljebb már linkelte.
Köszönet neki!
[ Szerkesztve ]
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
leviske
veterán
Van olyan topik, aminek a fő témája a PH! Történelme? Olvastam Parci írásait, de ez nem ad választ minden kérdésemre.
-
Mawyx
őstag
Eltűnt a "Hajléktalan lettem" topic, mi lett Olasza-val?
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Winner_hun
titán
-
Hasek
Közösségépítő
Sziasztok!
Az a kérdés merült fel bennem a minap, hogy mennyi értelme lenne egy olyan topicnak, amelybe msn-es, chat-es és egyéb hasonló, viccesre sikerült beszélgetéseket lehetne összegyűjteni, közzétenni? Természetesen a viccrovat megfelelne erre a célre, de a vicces videoknak is van külön topicja, és úgy gondolom ezt a kategóriát szintén külön lehetne választani, ugyanis talán azért mégse illik bele egy viccrovatba, hiszen csak egy érdekesre sikerült helyzetről van szó(ami nem feltétlenűl vicces), valamint ott hamar elsűlyedne.
Ha esetleg elvetendő, vagy már létezik ilyen topic(ebben az esetben megköszönném, ha valaki linkelné), akkor tárgytalan.
Üdv. H
-
marsu
veterán
-
spedyboy
senior tag
sziasztoK!
Nem tudja valaki hogy hovatünt a fügetlen iphone topic??
keresö nem találja és énse...-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
Flow
senior tag
válasz Winner_hun #166 üzenetére
lol. Kösz. kicsit hosszú volt a nap...
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
Flow
senior tag
Üdv! Az egyik topicban volt valami story arról, hogy egy srác Nigériába, vagy valahova Afrikába postázott egy notebookot, de valahogy benyelték, és pénzt sem kapott.... Nem emlékszik valaki, hol, merre keressem?
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
FireShadow
senior tag
engem egy olyan topik erdekelne, csak nem merek nyitni de nem is találom, amiben arrol folyik a társalgás hogy milyen szempontok alapján kell blogot nyitni, milyen nyelven, hol, mit kell tenni hogy látogatott legyen, miről kell irni, mennyit, mikor hogyan stb.
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
VinoRosso
veterán
válasz Winner_hun #162 üzenetére
ezt idaig nem tuttam thnx
-
Winner_hun
titán
válasz VinoRosso #161 üzenetére
Így van. Sok karakter viszont nem jelenik meg, ha valakinek ugyan az jönne ki névnek, akkor egy alsóvonás és 2-től kezdve számozás van.
pl:
http://prohardver.hu/tag/speed.html
http://prohardver.hu/tag/speed_2.html► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
VinoRosso
veterán
válasz Winner_hun #160 üzenetére
miden tagnak van egy ien oldala? mindegyik kisbetu?
-
VinoRosso
veterán
válasz Winner_hun #158 üzenetére
hát nem tom, akkor ezek szerint bejelentkezett, csak nem válaszolt, mert én 26.án írtam neki, hogy mi van. Viszont ott a telszáma, ha nem ír vissza pár napon belül felhívom. Köszi szépen!
Am hogy kerestél rá a nevére?
-
VinoRosso
veterán
Hali!
Én tulajdonképpen nem egy topicot keresek, hanem egy tagot. Nem tudom, hogy van e olyan, hogy eltűnt tagok topicja, vagy valami hasonló. A Speed nevű tagról van szó, bizniszeltem vele vga-t, és úgy beszéltük meg, hogy elküldi nekem a vga-ját, meg némi kp-t, és én küldöm utána az enyémet. Az ő vga-ja megjött, de azt írta, hogy a pénzt majd csak később utalja. Már lassan egy hete itt van nálam a vga, azóta nem írt semmit, én meg nem akarom így elküldeni az enyémet. Nem ismeri esetleg valaki, vagy hogyan lehetne megtudni, hogy mi van vele?
-
copin
őstag
Már meg van. Rossz helyen próbáltam nyitni.
-
Daemon09
őstag
Nevét akarod megváltoztatni, vagy mit? Itt megteheted : Moderátort keresek
-
copin
őstag
Üdv! Mivel pár napja már nyitottam egy topikot, ezért (gondolom én) nem tudok újat létrehozni. Szeretném ha a freecivnek lenne. Mikor lehet nyitni? Vagy valki megcsinálná nekem?
Köszi!
-
Daemon09
őstag
Nem találom azt a topicot, ahol megtudom egy számnak a címét. Pls valaki help!
-
Traxx
őstag
Igen, valami ilyesmi volt, de mintha lett volna frissebb is, erre már nem emlékszem pontosan
Köszönöm a linket, átböngészem azért, hiába már kevéssé aktuális
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Diego!
senior tag
megvan
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Emlékeim szerint volt itt a pH-n olyan topic, amiben az emberek azt ecsetelték, milyen cucc megvételét bánták meg. Viszont sehol sem lelem...ki tudna valaki segíteni?
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Jeannie
senior tag
válasz venember83 #143 üzenetére
sokáig kerestem de végül megtaláltam a törlés gombot nagyon köszönöm a segítséget!
-
Jeannie
senior tag
nya én nem is topikot keresek hanem ki kellene nyírni a blogomat a nevem alól, nem tudom hogy ez moderátor feladat-e
-
MiaMia
csendes tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy van-e olyan topic, ahová a panaszomat írhatom?
Úgy gondolom van 1-2 ember a fórumon akire ráférne egy kis moderálás.
Előre is köszönöm! -
Winner_hun
titán
-
törölt tag
mintha lett volna egy topic, ahol lehetett jelezni, ha 2 felhasználód van... ezt keresném
-
Fuck3r
aktív tag
Miért lett bezárva/törölve a PLAZMA TV topik?
Nálam kedvencek között át van húzva..."A Semmi önmagát megölte, a teremtés a sebhelye, az ember a hulló vére, a világ a sírja, amelyben rohad. "
-
törölt tag
remlik hogy volt valami olyan topik hogy "szlovakiai tapasztalatok" vagy hasonlo, de sehogysem talalom... valaki segit?
-
törölt tag
válasz Winner_hun #128 üzenetére
Keresek egy topicot, ahol egy-két rendes tag segít topicocat keresni!
-
Muton
addikt
válasz Winner_hun #128 üzenetére
köszönöm
nem ezeket kerestem, de a linkek alapján jó nyomon indultam el és megtaláltam (ezt).Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Winner_hun
titán
-
Muton
addikt
hello!
ha jól emlékszem 2007 végén / 2008 elején / vagy korábban volt egy pendrive (sebesség) teszt. ha valaki tudná linkelni, azt megköszönnémMuton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Wolverine
félisten
Dilikutya nyitott a Fáradt Gőzben egy Nagy képregény topicot régebben, ami most a kereső szerint nincs meg. Melyik moderátor tette ezt? (vagy csak a kereső hülyült meg?)
szerk: egyik sem, én vagyok idióta.[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
RoyalFlush
őstag
MSTS - Microsoft Train Simulator
Nem találtam, csak train simulator topicot, azt is eléggé elsüllyedve .. Nem volt ez szerintem olyan népszerűtlen játék, hogy ne érdemelt volna (érdemelne) külön topicot, összegyűjtve róla az információkat, tapasztalatokat ..
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
ttower
aktív tag
válasz Winner_hun #122 üzenetére
értem
azért köszi a segítséget. akkor keresek továbbIt's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.
-
ttower
aktív tag
válasz Winner_hun #120 üzenetére
nem lemezek hanem koncert befejező számok voltak. azt tudom hogy volt köztük egy U2. illetve volt benne egy kép ami sötét, feketés árnyalatú volt, és a zenekar háttal ált rajta (ergo a zenekar mögül lehetett látni a tömeget, mint a búcsúzkodásnál)
It's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.
-
ttower
aktív tag
üdv
nem tudom kinek volt a logouton egy olyan írása ahol a top nemtudomhány koncert befejező számokat írta le
nem tudjátok véletlen ki írta, megvan e még és ha igen akkor merre leledzik?
előre is kösziIt's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Azt a topikot keresem ahol a jelszóváltoztatásban kérhetek segtséget, mivel sehol sem találom.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
Wolverine
félisten
Sehogy. Parciék hegesztenek valamit; jelenleg a topikok elérhetők, de egyik domain alól sem látszik a témakör (meg a mobilos játékok sem pl.).
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Rive
veterán
A főlapról hogyan lehet most elérni a 'játékok' szekciót
Nálam nem látszik
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
N0zer0
senior tag
Azt a topikot keresem, ami leírja a PH! fórum rangjait: mikortól lesz valaki tag, senior tag, stb.
-
Matthew
őstag
-
Lenry
félisten
ha jól emlékszem volt régen egy topik, amiben hozzáértők meg tudták mondani egy zene címét ha nem tudtad... de most nem találom... lehet h nem is volt
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Diego!
senior tag
Nemtudom a kaposvári egyetemmel kapcsolatba van valamilyen topik?
-
fero02
nagyúr
válasz TazLeacher #101 üzenetére
Ez az: [link]
bandus: pont most írtam az alaplapos topikba az Asussal kapcsolatban
[Szerkesztve] -
TazLeacher
nagyúr
Valamelyik topic első hsz-ében be voltak linkelve a ranagok, meg, hogy minek mi a feltétele, illetve ott volt egy link a keresőhöz is (felhasználót lehetett keresni), na, ezt a topicot keresném, kb 2 napja nézelődök, de nem emléxem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest