Aktív témák
-
orbano
félisten
sajnos sztorno a biznisz, tegnap este megöltem a vinyót
R.I.P. -
orbano
félisten
nem mindegy milyen kábel van a gép belsejében?
Ráadásul adok mellé ajándékba kerek ide kábelt, ezüst színűt. naggyon fain!
NCQ: native command queuing. A hdd-re érkező adatokat olyan sorrendben írja ki a vinyó, ami a legkevesebb fejmozgást eredményezi... Bár én nem vettem észre nagyon a hasznát így a hétköznapokban
Viszont ez a samsung vinyó nagyon állat, kell neked
-
orbano
félisten
Asus A8N SLI Deluxe, 28k, még több mint fél év garival, ajándék zalman passzív bordával...
Bár nem sata, viszont 160gb-os samsung 8mb cache-es vinyó 14k-ért a tiéd
Még 3 év internacionális samsung garancia van rá
Aktív témák
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Hun bill / Újszerű állapotú
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

R.I.P.
Ráadásul adok mellé ajándékba kerek ide kábelt, ezüst színűt. naggyon fain!