- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Jancsi
aktív tag
válasz
illusiON #2987 üzenetére
Azt ne várd hogy ha jobban meghúzod a kart eltöri a villát, de szerintem korekt a fékereje a vasággyal 60 kilómhoz, igaz csak agresszív CC-s vagyok.
Szerintem vedd meg nyugodtan, ha nem teccik felteszed hátra és előre megy egy 203-as BB7
Nem tudom meddig húzza a tárcsa, még egy haver sem cserélte, pedig vannak 2-3 éves, 8-10.000km-rt futottak is, pofát aszem egyszer cserélt haver 5-6.000km tájékán, azt viszont érdemes tudni hogy haver kb 10szer annyit fékezik mint kellene. Egy átlagos CC-s vagy Maratonos júzernek sokkal tovább tart, de egyébként meg nem drága a pofa, kb egyárban van a V-fékével.
Nem tudom milyen féked volt előtte, nekem bike positive V-fék feljívítva piros Tioga pofával, azzal már garantáltan pofára lehetett esni ( még ha nem is akartam), a tárcsa sokkal jobban adagolható, lehetne ezzel is blokkolni a kereket, de úgy elszoktam már a kétujjal fékezéstöl, eggyel meg nagyon kéne cibálni.
Ja és ne hegyen próbáld ki először mert kell min 30-40km amig bekopik, addig sem fékez rosszul de utána csak az igazi. -
K.Viktor16
tag
válasz
illusiON #2987 üzenetére
Nekem az van elől, bevált eléggé, használtan vettem, és sajna a tárcsában van egy kis 8as, mind1 majd egy lejtőn kiszedem
, 160as tárcsával használom, nem vok vmi nehéz igy nekem megfelel, nem igényel semmi karbantartást, kell hozzá jo bovdenkészlet meg egy jó fékkar. BB7-től azért elmarad, az erősebb, mivel hosszabb a fékpofája..
Viszont mentem ma egy Chase-el azon volt ugyanilyen csak 185ös tárcsa és jobban fogott sokkal mint enyém, bár ez biztos fékpofafüggő is..most cserélt fékpofát a gyerek, másfél év után..
Aktív témák
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest