Hirdetés

Aktív témák

• regent

aktív tag

Ariadne, a lámpaválasztás attól függ hol, és mikor akarsz tekerni. Nekem van egy cateye EL-valahányas, nem a legtutibb, 3 ledes, valami szuper fényeröösítöö technikával, nem tudom a fantázianevét. Takarékos, meg minden, de ha nincsenek külsöö fényforrások, akkor gyakorlatilag nem sokat ér. Tehát szerintem csakis akkor vegyél ilyet, ha fööleg városban fogsz esténként tekerni, ahol gyakorlatilag nem a te világításodtól látsz, hanem az utcai lámpák adják a fény nagy részét.
    A kedvesem, meg mikor az övét vette, olyat kért a boltostól, amivel bármikor-bárhol látni fog. Vett is egy drága xenonost, de ezzel aztán tényleg lehet látni, igaz eszi az elemet rendesen. Most ezt használom én. :) Bár ez sem vészes, mert havonta max kétszer fordul elöö így nyáridööben, hogy késöön érek haza és használnom kell, ilyen használat mellett már nem is emlékszem mikor cseréltem benne elemet utoljára.
    De viszont nem nagyon bírja a folyamatos használatot. Azaz 2-3 óra folyamatos világítás után érezhetööen csökken a fényeröö, egyszerüüen megeszi az elemeket.
    De ha pl. erdei éjszakai túrát is tervezel, mindenképpen ilyet vegyél. Különben majd társulni fogsz egy olyan bringáshoz, akinek ilyen van. :)
    Ha neked lesz ilyened, akkor meg majd hirtelen sokan akarnak veled egy bolyban tekerni. :)

Aktív témák