- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
Aktív témák
-
regent
aktív tag
Ariadne, a lámpaválasztás attól függ hol, és mikor akarsz tekerni. Nekem van egy cateye EL-valahányas, nem a legtutibb, 3 ledes, valami szuper fényeröösítöö technikával, nem tudom a fantázianevét. Takarékos, meg minden, de ha nincsenek külsöö fényforrások, akkor gyakorlatilag nem sokat ér. Tehát szerintem csakis akkor vegyél ilyet, ha fööleg városban fogsz esténként tekerni, ahol gyakorlatilag nem a te világításodtól látsz, hanem az utcai lámpák adják a fény nagy részét.
A kedvesem, meg mikor az övét vette, olyat kért a boltostól, amivel bármikor-bárhol látni fog. Vett is egy drága xenonost, de ezzel aztán tényleg lehet látni, igaz eszi az elemet rendesen. Most ezt használom én.Bár ez sem vészes, mert havonta max kétszer fordul elöö így nyáridööben, hogy késöön érek haza és használnom kell, ilyen használat mellett már nem is emlékszem mikor cseréltem benne elemet utoljára.
De viszont nem nagyon bírja a folyamatos használatot. Azaz 2-3 óra folyamatos világítás után érezhetööen csökken a fényeröö, egyszerüüen megeszi az elemeket.
De ha pl. erdei éjszakai túrát is tervezel, mindenképpen ilyet vegyél. Különben majd társulni fogsz egy olyan bringáshoz, akinek ilyen van.
Ha neked lesz ilyened, akkor meg majd hirtelen sokan akarnak veled egy bolyban tekerni.
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bitcoin topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest