- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen videókártyát?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Videós, mozgóképes topik
- Fagyasok, problemamegoldas, stb
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
válasz
Játékos #94206 üzenetére
Sziasztok!
Szenvedek tovább a problémámmal, eddig tekertem egy 50 km-t, de megvan még a darálás, kb. ugyanannyira. Vizsgáltam a gépet, és egy dolgon megakadt a szemem, de nem tudom, az úgy normális, vagy ez okozza a hibát?
(Emlékeztetőül: ki van cserélve a hajtómű monoblokkal együtt, a lánc, a hátsó agy, a fogaskoszorú, illetve a váltógörgők)
A megfigyelt jelenség pedig a következő: a bicaj fejjel lefelé van, hajtom a kereket a pedállal. Ekkor az alsó görgőre (ami jelenleg felül van, mert a bicaj fejjel lefelé áll) megy vissza a lánc a lánckerékről. Eddig érthető, ugye?! Namost. A görgő foga mindig egy kicsit megüti a láncszem görgőjét (remélem, így hívják), amely görgő csak további 1-2 láncszem múlva fekszik bele a váltó görgőjébe. Mikor pedig el kell hagynia ezt a kereket, akkor "alig várja" a lánc, hogy ezt metehesse, mert ekkor már a váltógörgő fogának a "hajtott" oldalára van tapadva.
Aki látott már ilyet, az el tudja képzelni a dolgot, én nem biztos, hogy megérteném a saját leírásom alapján, de próbáljátok meg, légyszi.
Összegezve olyan, mintha a léncszemek messze lennének egymástól. Létezhet ilyen?
A darálásról egy VIDEÓ. Hallani, meg érezni nem fogjátok, de lehet látni, hogy ütemesen rázódik a lánc.
Ha van ötlet, szívesen veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Fűnyíró topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest