- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hibajavításra adta a fejét az új Arc meghajtó
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaj, de jó ezt olvasni! Még kifejtenéd részletesebben, ha nem a pofátlanul túlárazott Silcát használjuk, akkor milyen alternatívák vannak még?
Illetve, ha főzünk, akkor van-e különbség a wax melegítésénél, attól függően, hogy gázt, főzőlapot, esetleg grillt használunk. Grill esetében még ugye lehet faszén és brikett, gondolom, az sem mindegy.
-
X Factor
addikt
Huh, elvégezted pont azt a munkát szémokkal, pont amit terveztem empirikus uton. 1 hete lett meg nekem is a 2db hg701 lánc. zsirtalanitva. Egyik megindult a csepegtetos silcaval, 0-rol igazabol mindig olyan erzesem volt mintha vekony lenne a kenes. Aztan a masikat megfoztem, es ahhhh. Leszamitva, a kezdeti 10 percet amig bejaratodik. (Barmennyire is seprunyelezem at, egy kicsit feszes marad) csodalatos. Nekem is az a terv h. akkor 200-onként a silca-s folyekon waxxal ramenni, aztan vmikor a masikat kifozom elore.
Ami meg erdekes lehet, a silca csokiszelet adaleka es akkor meg zsirtalanitani se kell csak 125on fozni. De inkabb bizom abban h. porszaraz es femtiszta a cucc.
Plusz felajanlas, mivel kinn all a fozo, benne a waxxal, ha valaki hoz zsirtalanitott lancot, akkor szivesen kifozom neki, mert az a wax mennyiseg kb orok eletre eleg lesz.
dom1n0
Van, a fozos jobb.
En elotte mucoff-ot hasznaltam, szaraz idoben zoldet, tel bealltaval a keket, azokat is viszonylag konnyuv olt tisztan es karbantartani, mas kencekhez kepest. De a fozott lanc, teljesen mas vilag. Bejaratas utan, olyan a hangja, mint amikor a legtokeletesebb a kenesed, de kb kezzel fogdoshatod nem hagy nyomot, plusz neha egy szar ronggyal attorlom tekeresn utan. Nekem a csepegteteos silca, mint fentebb irta kollega, nem tokeletsen oda ment ahova kellett, plusz eleg sokat kell varni mig megszilardul,e rdemes este atkenni, es bar mukodott vegig olyan erzsem volt mintha nagoyn vekonyan lennne megkenve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GTA VI
- Subaru topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Revolut
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest