-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghost364
senior tag
[link] Én ilyennel jártam egy ideig SS-ként, bár ez azért már komolyabbnak néz ki. Persze az oprszágútimhoz képest hajlott, mint a kolbász (Pina FP2). Most egy ilyenem van, ez már sokkal jobb merevségre meg geóra is. Így néz ki jelen állapotában. De hamár fixi, akkor szvsz tényleg legyenek rajt arra tervezett alkatrészek, kevesebb szopás van vele.
maummamut: Szerintem ez alap, meg ilyen 5k-s kontrás tanyabájkra való vackokat sem szabad használni, könnyen szétszakad. Meg a Joytech agyról is mindig féltem, hogy leszakad a cogAz meg no comment, amikor ilyen rozsdás túravázat, meg ékes hajtóművet használnak fék nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- SSD kibeszélő
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Széthullott az Amazon és a Stellantis autós szoftverüzlete
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Autós kamerák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest