- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
rígel
őstag
válasz
Hasaggymeg #199699 üzenetére
Hát, lehet nekem túl nagyok az igényeim, de akárhogy játszottam a a beállításokkal ,csak a középső tartományban sikerült viszonylag hangtalanra állítani, a felső 2-3 fokozat elfogadható, de az alsó 2-3 nagyon gáz. Igaz hogy nem vagyok szerelő, de inkább türelmet igényel a finomhangolás, mint szakértelmet. Szóval ettől jobban szerintem szervizben se tudnák belőni.
Mivel a Gianttal is ugyanez (még rosszabb) volt a tapasztalatom, kicsi az esélye hogy mindkettő gyári hibás. Kezdem belátni, hogy ezek a belépőszintű cuccok ezt tudják, csak a legtöbb kocabringásnak nem ér odáig az ingerküszöbe hogy zavarja. Engem meg igen. Tudom, akkor 2-3X ennyiért bringát. De basszus, nekem nem ér 500 ezret egy bringa, és 200-ért is csak annyit várnék el, hogy hangtalan legyen, ne kattogjon, ne recsegjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged