Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Canon EOS DSLR topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
ludsimon #47936 üzenetére
Olvastam a hosszabb írásodat erről, én is így vagyok vele kb., egész évben nincs kedvem nyomni, jó időben sokkal jobb. De nem gondolom, hogy pudingok lennénk emiatt, elvégre nem a versenyzésért bringázunk vagy mi a szösz. Majd ha megjön a kicsit melegebb idő (most se rossz de még nem az igazi), úgyis hosszabb komótos outizásokkal fogok kezdeni lehetőleg viszonylag síkon, úgyhogy mehetnénk majd együtt is néha. Addig meg teljes gőzzel átadom magam az online simracing élvezetének
Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Google Pixel topik
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest