Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
salieri.
őstag
Shimano 600 tri- color szettrol valaki tudna infot szolgaltatni ? Mennyire erdemes megvenni? Milyen a minosege?
-
salieri.
őstag
A vitus országúti váz mond valakinek valamit? Milyen minőségűek voltak ezek?
-
salieri.
őstag
Keresek 100-as ,1"-os menetes országúti kormányszárat 26 mm -es kormánybefogóval!
-
salieri.
őstag
matricat hol lehet vajon venni bringara? most lesz atfestve a bianchi caurusom es szeretnek ra uyganolyan matricakat..
-
salieri.
őstag
Sziasztok! orszaguti bringat fel tudom fujni autos pumpaval? A gumira az van irva 8 bar kell bele az autos pumpa viszont csak 6 barig mér(fúj)?
-
salieri.
őstag
hasznalt orszaguti bringat szeretnek vasarolni ! ugy 30 k korul lehet mar venni hasznalt korrekt gepet?
-
salieri.
őstag
sziasztok! errol a bringarol valaki tudna velemenyt mondani ? [link]
-
salieri.
őstag
specialized aurora bukoja van valakinek? ha igen mi a velemeny rola?
-
salieri.
őstag
a lanckereket ti mivel tudjatok kitisztitani ? vagy mivel tisztitjatok? ranyomattam wd 40 et majd sikaltam ... de a finom homokszemcsek rajta maradtak!
-
salieri.
őstag
válasz
Tothgera30 #14322 üzenetére
Igen de ennyit nem szan ra az illetekes szemely 50 ezer korul gondolkodott!
valamint ez a gepida mas felhasznalasra van! illetve ahogy nezem nem 18 "-os a váza sem!
-
salieri.
őstag
Magellan Hydra,vagy Draco szeirntem tokeletes valasztas szamodra ! 18 colos vaz kell a magassagodhoz! 50-58 ezer ft korul van az áruk! Agyaknal itt nem nagyon tudssz figyelni ilyen kategoriaban!B+ korrekt cuccokat gyart ! Ulést szerintem csereltesd Le vasarlaskor BBB anatomicra! Mert a gyarilag ulesek nagyon kenyelmetlenek! [link]
-
salieri.
őstag
Hayes GX-2 160 mm es tarcsafekrol kernek velemenyeket?!Valakinek tapasztalat?
-
salieri.
őstag
válasz
rétisün #14266 üzenetére
Lehet venni ra taposot igy szerintem celszeru ketoldalas spd-t venni! Eleinte gyakorolj fal mellett gyenge rugoerosseggel majd indulj el.. De vigyazz ,ha nagyon gyengere van allitva es kiallsz a nyeregbol konnyen kipattan ha elmozditod a labad! En mindenkepp azt javaslom kozepes rugoerovel kozlekedj eleinte ,aztan ha magabiztosabbnak erzed magad tekerd beljebb kicsit
bar a helyzet az ,hogy eses nelkul nem lehet megtanulni igazan spdzni! Elfelejted kivenni mondjuk egy piros lampanal ...Vészhelyzetekre fel kell keszulni.. En ezt hasznalom ket es fel eve tokeletes,sarban is jol old! :! [link] vagy meg jo Az M520 as is! annyi hogy azon van rugoerosseg kijelzo ! Erdemes zacsis, OEM valtozatot keresni ,mert olcsobb .Hervisben lehet hozza venni diamondback cipot cirka 9-10 e ft! nagyon korrekt, a shimano cipok semmivel sem komfortosabbak,tartosabbak!
-
salieri.
őstag
válasz
knifemaster #14207 üzenetére
ez sajna sok összegbe most nekem
-
salieri.
őstag
Sziasztok! Városi és túra használatra tudtok ajanlani 2-3000ft -ig MTB 26"külső gumit? Jelenleg Wtb werewolf van 2,1 es tul vastag es tul terepes ,aszfalton nagy a gordulesi ellenallasa...
-
salieri.
őstag
valaki tudna ajanalni valami kenyelmes ulest ? mert mar nem tudom milyet valasszak sajnos
napi 80 km tekeres mellett nem lehet kibirni annyira kellemetlen a jelenlegi ulesemet mindutt istenitik de egy kalap szamocat nem ert Fizik Cp nisene gel mg palcas borzaszto kenyelmetlen es recseg is
Aktív témák
- ASUS Maximus IV GENE-Z/GEN3 - Republic of Gamers - Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI B250M MORTAR ARCTIC Fehér Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI Z270 GAMING PRO CARBON Alaplap - Számla + Garancia 12 hó! / BeszámítOK
- Intel Core i5-14400F 10-Core 2.5GHz LGA1700 Box (BX8071514400F) Processzor - Gari: 3év
- Intel Core i7-7700K 4-Core 4.2GHz LGA1151 Processzor - Több db - Számla + Gari 12 hó / BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest