Hirdetés
Aktív témák
-
Móci
addikt
Üdv!
Lenne egy bringás kérdésem.
Pár hete szombatonként kézbesítek, így felmerült egy új bicikli (a régi valóban régi, s postás is) ötlete.
Max. 50 ezer körül szánnék rá. Tudom, ennyiért ipari hulladékot lehet majdnem kapni, viszont egészségkártyáról menne, azért ragaszkodom az újhoz.
A közeli szaküzletben van pár Magellan (más olcsóbb márka is érdekel, ha tudtok ajánlani) ilyen árban, meg is fogom nézni őket jövő héten, ha minden összejön.
Inkább a vásárláshoz szükséges tanácsot szeretnék kérni, mintsem konkrét típus javaslatokat. 175/85 vagyok, nem tudom, hogy milyen vázméret passzolna hozzám.
Országútra, szar minőségű földesútra is használnám a bringát, s sajnos rengeteg a kátyú (éljen a drága falum...).
Teleszkóp, egyéb extra nem lesz, egyszerű, strapabíró, viszonylag olcsó gépet akarok.
Alkatrészeknél mire figyeljek? Agyak? Felnik (duplafalú lesz, de vajon milyen márka lenne jó)?
Esetleg az ülés kiválasztásához valami javaslat?Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Akciókamerák
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest