Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vaskos ventilátort villantott a Seasonic
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
becuszabi
aktív tag
Magellán, Gepida, Kelly's bringák között vannak rendes női vázasak is, 50k alatt megúszható és minőségük is valószínűleg jobb mint a gazdaságos kiszerelésűeké (no meg azt se felejtsük el, hogy probléma esetén a garancia érvényesítése is egyszerűbb).
pl.: [Canga.hu]Mi is tekertünk egy kellemeset amúgy és tényleg nem sok bringással találkoztunk az utakon...de ez van, az időjárás nem igazán buzdít arra, hogy tekerjünk...magamtól pl. én se indulnék el, de a társaság nagy húzóerő.
A héten viszont már én se megyek, szétkapom a bringát (középcsapágy csere, teló javítás, stb.) -
Bikeman
aktív tag
Sajnos csak egy jó "műhelypumpával" lehet. A benzinkutak max montira jók.
Amilyen nekem van:Acor AMP-2305
-
tr00p3r
addikt
szia,
ezen az oldalon csináltam
-
Kloden
senior tag
Természetesen magyar színekben, (mindig kényesen figyelt a magyarsága felismerhetőségére, volt mikor régebben anyum varrta rá a pólójára a címert.. hiába, sportólónak nem való tű a kezébe!
) sisakja és meze is szép háromszínű! Még a bicójára is tett egy címert
..bizti azért hogy össze ne cseréljék
venember83:
köszi szépen a nevében is... ha jól emlékszem 1995$ a beugró, de dec. 10-e előtt 1500-ból megúszod! De egy sor kitétel is van mert csak olyan ember indulhat akinek pl. van ultratávú eredménye kerékpárban (nagybátyám ultratriatlon világb. is volt) vagy már indult a RAAM-on 3 éven belül. (ez utóbbi elég nehéz az első nélkül!)
Szponzor nékül nem tudott volna indulni, kb. 3milla a költség + egy lakókocsit kell kint szerezni. Szegény, 2004-ben rendes szponzor híján puritánsági rekordot döntött, hogy még lakókocsit sem tudtak bérelni. Míg a többi versenyző kényelmes lakóbuszban pihent addig ő pl. a kocsijuk hátsó ülésen... Tusolni is max. benzinkútnál tudtak, szóval akkor azt mondta hogy rendes szponzor nélkül soha többet! Bicót kapott a Meridától 2db karbonvázasat meg ruhát, stb.
Amúgy szerepelt már az Aktív-ban asszem 2x is, mert a szponzora így kívánta...meg is értem azért. (mondjuk ő a hátára nem kívánta az egészet
)
Pinya007:
megyek veled!!! Én is épp utsó szigorlatomra készülök! -
sanyixXx
senior tag
ehhez majd Jorus szakértelme kell, mert lövésem nincs. minden gumi leereszt egy idő után. 2 bringám van, mindkettő kerekei puhulnak idővel. valószínűleg a szelep nem zár tökéletesen. bár az elég hamar nem tudom, hogy mit jelent nálad.
felemás gumival meg nem égsz egyáltalán. én is azzal jártam sokáig és sztem nem gáz. jobb ha a hátsó a stuffosabb, azzal kapod a defekteket. -
sekli
addikt
ja, meg egy okos kerdes: mi a hiba akkor, ha felnyomom a gumit jo kemenyre (ugy ot barra, mert a kunal hatig van skalazva, de azt nem lehet kivarni) aztan a guni eleg hamar visszamegy olyan nem olyan nagyon kemenyre, de csak ennyire, tovabb nem, akarmeddig hagyom..., szar a szelep...?
-
sanyixXx
senior tag
ne huszast keress
az ritk, mint a fehér zorro. és mint mondtam, az versenyszélesség. még a futárok, akik azért karikáznak sokat, ők is 22-23-ast használnak. ezeken az utakon biztonságosabb. ha mész a giro-ra indulóként, akkor megígérem, hogy személyesen veszek neked 18-as vagy 19-es gumikat, hogy ne égjél a 20-assal
defektvédőn arra gondolsz, hogy defekt esetén belefújod a gumiba és ''összeforr'' vagy arra, amit használat előtt nyomsz bele?
ha az utóbbi, akkor szerezz egy flaskát az előbbiből is
és feltétlenül szükséged van egy presta-autószelep átalakítóra. 100 ft kb, de nagyon nagyon hasznos. nekem elhiheted -
sanyixXx
senior tag
no akkor besegítek kicsit
szingó gumit kapni a decathlonban. nem gagyi, Vittoria. a budaörsiben biztos van, de hívd fel őket és akkor utánakérdeznek, hogy melyik áruházban van.
ha peremes a felnid, akkor cseréld le belsősre, gazdaságosabb.
a 700 a kerékátmérő - ez az outik szabványa (mint a montinál a 26''), a 20 vagy 22 pedig a gumi szélessége, de szvsz ez mm és nem inch.
mod: na Jorus megelőzött...a 700 akkor nála a korrekt körülírás
amúgy 20-asba ne nagyon gondolkozz. az a versenyzők szélessége. közútra 22-23-as bőven elég. több a cucc benne, kevesebb defektet kapsz
[Szerkesztve] -
A szeleptípusnak, amire gondolsz, az a neve, hogy presta, de általában szingósnak mondják. Minden szingónak presta-s szelepe van, de nem minden presta szelepes kerék szingó.
Megcserélheted ha gondolod, csak ha szingós, akkor újra ragasztani kell.
mod: Az a mérete, vehetsz ballonosabbat is, nem feltétlenül kell ugyanolyat venned (persze ha meg voltál vele elégedve, akkor nyilván nem váltasz méretet, csak mondom). Azért linkeltem az egész oldalt, mert első körön ki kellene deríteni, hogy peremes-e a felnid, vagyis rámegy-e hagyományos belső-külső, vagy csak szingó. Ha a felni szingós, az nem túl jó hír, mivel elég kicsit a választék.
[Szerkesztve] -
niti
aktív tag
Decathlonos újságban láttam olyan belsőt, amiben alapból benne van ez a folyadék. 1600-ért, ha jól emlékszem. El is gondolkodtam rajta, de csak 26''-ost hirdették, nekem meg 28as kéne. Egyébként örvendetes módon nem fértünk fel ma a balatoni vonaton a biciklis kocsiba
Komolyan mondom, szinte meghatódtam a sok ''kolléga'' láttán
ilyen szép időben menjen mindenki tekerni!
-
niti
aktív tag
Decathlonos újságban láttam olyan belsőt, amiben alapból benne van ez a folyadék. 1600-ért, ha jól emlékszem. El is gondolkodtam rajta, de csak 26''-ost hirdették, nekem meg 28as kéne. Egyébként örvendetes módon nem fértünk fel ma a balatoni vonaton a biciklis kocsiba
Komolyan mondom, szinte meghatódtam a sok ''kolléga'' láttán
ilyen szép időben menjen mindenki tekerni!
-
-
sanyixXx
senior tag
nem lehet ilyen felnire ilyen gumi helyett ''hagyomanyos'' (kulso es belso kulon) gumit rakni...?
nem. a hagyományoshoz peremes felni kell. bár ha peremes szingód van, akkor mázli, de az még ritkább
3-4k körül van szerintem a szingós gumi, de ritka, mint a fehér zorró. biondóban (biondobike.hu) vagy a Kerékvárban vagy a Vár kerékpárban kérdezz rá. vagy kérdezd tr00p3r-t, mert ő bejáratos a nagykerekbe
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD , I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad X260, 12,5" HD , I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 3000 Ada 32GB DDR5 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Ibasso SR2
- Félkonfig (ASUS P8Z77-V LE + Intel Core i7 3770K + Corsair Vengeance LP 2x4GB 1600 MHz)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest