- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
venember83 #47611 üzenetére
Azért lakok száz kilométerre valamire való hegyektől.
Arra gondoltam, hogy legalább nem kell külföldre menned, hogy igazi hegyet lássál. Erre megnéztem Wikipedián, és kiderült, hogy ez a gondolatom sem volt teljesen helyes, mert bár Anglia legmagasabb pontja csak 978 méteres, az egész szigeté 1344 méter.XC vs AM: igazából nem értettem, hogy miért nem AM felé gyúrsz. Tudom, az igazi hegyek messze vannak
A linkelt túráidon/maratonokon egy AM bringa nem lenne hatékonyabb, vagy annyira mégsem durva terepen szoktál tekerni?
KrenAtesz: a szokásos budapesti utakon jól tud jönni egy teleszkóp, azonban a kényelmet rugózásban fizeted meg. Ahol véletlenül jó minőségű, felújított szakasszal találkozom, lockolni szoktam, mert érezni a bringa elejének bólogatását.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest