Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Mert jók a megérzéseid.
Nem tudok arról, hogy árfüggő lenne, milyen irányban áll a rugóstag, ez egyrészt rugózási rendszer, másrészt váz design kérdése. Az FSR rendszeren belül is többféle módon lehet a rugóstag, különböző szögekben (a Horst link típus különböző változatai vannak a legtöbb fullyban jelenleg, ezek egyike az FSR). Mondják, hogy a vízszinteshez közelebb lévő tagok kevésbé pogóznak, de ez szerintem csak városi legenda. Na majd Meme meg a DH-s haverjai megmondják a tutit.
Ja és rugóstag csere nem olyan egyszerű, mert - legalábbis a Specinél - a tagok szemtávolsága speciális (
), ezért az aftermarket rugóstagokon is állítani kell, hogy bele lehessen tenni, de akkor sem lesz pont olyan, mint a gyári, és akkor viszont változik a vázgeó. Egyébként meg nincs nagy választék rugóstagból, lényeg, hogy Fox legyen a gyártó.
Bár azt mondják, a dt swiss is jó, de tőlük csak mostanság láttam telót-rugóstagot, nem ismerem ilyen téren.
mod: Ja mindez XC-maraton kategóriára vonatkozik, és az én e téren szerzett szerény ismereteimet jelenti csak.
Ez vót itt a disclaimer.
FixY67: Hát ha sok elköltenivaló pénzed van, akkor jó.
Ha több százezres új árban gondolkodsz, akkor van választék márkában, de ha 100-150k körül max, akkor nincs nagy választék, a nagyobb márkák jó részénél (pl. Speci, Trek) ugyanis egy csomó pénzt pusztán a névre fizettetnek ki sajna, és egy nagy nevű, de gyenge felszereltségű bicót nem igazán érdemes megvenni. Szerintem.
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- E-roller topik
- RAM topik
- Kuponkunyeráló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- World of Tanks - MMO
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- További aktív témák...
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- Elado Corsair MP600 LPX GEN4 SSD 1TB hűtőbordás
- Apple Watch 9 45mm LTE
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest