Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz
KaraDani #17873 üzenetére
Ó, azért szerintem ha egyszer végignézed vele valamelyik üzlet kollekcióját, akkor simán lehet, hogy elragadja valamelyik bicó.
Aki a körúton teker, az megérdemli.
Városliget jó még tesztre, én a füves részen gyakoroltam, ahol vannak kitaposott sávok, hogy fűre essek, ha úgy jön ki a lépés.
Az eldőléssel meg nyugi, mihelyst megszokod annyira, hogy nem mondogatod magadnak, mert úgyis megy, na akkor fog megtörténni.
Egyébként meg egyáltalán nem mindenki esik el vele, szóval take it easy. Részemről egy kietlen helyen való lightos eldőléssel megúsztam eddig, az is a "bal lábbal kilép, jobbra eldől" fajtából volt. Majd ottmaradtam fekve kicsit, mert a jobb eldőlve sem oldott ki, és röhögés közben, földön fekve azért már tényleg nehézkes kilépni belőle.
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest