Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Monitor hiba topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
te jó ég, rájöttem!!!!!!!!!!!!!!! (tutorial.hu-n eszembe jutott hogy van ilyen
)
[link] hátha még valakinek hasznos lesz, mivel igencsak egyszerű!!!!!!
Viszont az érdekelne hogy hátteret (elég csak szín is
) hol lehet tenni a body-n kívűli résznek?
(ja és megnéztem dw-ben ha az edit-page propertiesben autot írunk az ugyanaz csak rákérdez hogy biztos akarom-e mert nem szabványos css. ezt csak utólag vettem észre mivel elsőre nem css-be tettem, csak simán a body után írtam, így véleményem szerint egyszerűbb is)
ezzel a módszerrel amúgy (css-ben vagy anélkül) a split nézet is jó
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
mit értesz layer alatt?
ugyebár középre nem tudsz semmit sem célirányosan igazítani. egy egy objektum tartalmát tudod középre igazítani. tehát ha valamit az egész oldalhoz képest középre akarsz igazítani, akkor vagy a body igazítását rakod centerre, vagy, ha van olyan dolog amit nem akarsz, akkor beleraksz egy ''objektumot'' (div, vagy table pl.), amit 100%-os szélességgel (és/vagy magassággal) adsz meg, és ebbe teszed azt a ''layeredet'', amit mindig középen akarsz. Minden mást az ''objektumon'' kívülre teszel.
Persze ilyenkor abszolút helyzeteket nem adhatsz meg, mert bukod az align által mgeadott pozíciókat, így a középre igazított ''layerben'' mindent sorfolytonosan, vagy relatív pozícióval adsz meg (a ''layerhez'' képest, így ha a layert mozgatja a középre igazító ''objektumod'', amit meg mozgat a body, amit mozgat a böngészőablak render felülete, akkor a relatív pozíciójú elemeid szépen követik).
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Revolut
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Monitor hiba topik
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
böngészők html szabványossága már úgy-ahogy egységes, a mailklienseknél viszont borzasztó a helyzet, webmailekről nem is beszélve
)
) hol lehet tenni a body-n kívűli résznek?