Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Ezek a fool-safe dolgok tudnak időnként a sírba vinni... form nyitótagjának egyik attribútumáról lemaradt egy idézőjel, emiatt a formban levő összes elemet "kioptimalizálta" a firefox. Hajamat téptem mire megtaláltam a hibát.
-
cidalain
veterán
válasz
Peter Kiss
üzenetére
sajnos, nem tudom hol nézted. itt nincs ilyesmi:
http://www.w3.org/wiki/HTML/Elements/base(nem játszottam, és nem is állt szándékomban. akkor jövök ide ha kérdésem van, vagy valami nem világos. gondolom ezért is az a topik címe hogy Kérdése HTML szerkesztésről. leírtam hogy szívtam, mivel, és hogy melyik böngészőben. nyilván utánaolvastam előtte valamilyen szinten. kérdeztem hogy van e valakinek ötlete. te leírtad hogy mi a szabály, értettem köszönöm jó is, működik heppi vagyok. viszont ezt úgy leírva ahogy te írtad sehol sem találtam. sőt ha az utolsó mondatodat nem írod oda, vagy smájlit teszel a végére akkor minden másképp alakult volna. elismerem azokat a szakembereket akiknek óriási tudásuk van, és tanult, vagy tapasztalati tudásuk alapján csuklóból ráznak ki dolgokat. de utálom ha lekezelnek olyanokat akik nem a HTML5-ös szabvánnyal a seggükben születtek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A hatalom gyűrűjével védekezne a Samsung a Magic Leap szemüvege ellen
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...