- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimcsi
senior tag
Nem tudja valaki, hogy ha az Ad-Aware 2007 programot manuálisan szeretném frissíteni akkor a honlapjukról letöltött erre a célra hasznosítható core.aawdef nevű fájlal mit kéne csinálnom, hogy frissítsen. Néztem a telepítési helyén sincsen ilyen fájl, amit felül lehetne írni ezzel.
-
szimcsi
senior tag
Haverom laptopjával az a gond, hogy tegnap óta, ha be van dugva az internet kábel, akkor újraidul a gépe valami hiba folytán. Valószínű, hogy bekaphatott valamit. A baj az hogy bármilyen vírus keresőt vagy spyware keresőt csak frissítések nélkül tudná lefuttatni, ami nem biztos hogy hatásos eredményekkel járna, de hát nem tud a netre csatlakozni sajnos.
Mit lehetne tenni, vagy esetleg máshol keresendő a hiba?
kösz -
szimcsi
senior tag
A Spybot - Search & Destroy-nak van most egy 1.52-es frissítése. Most gyorsabb lett, nem olyan lassú mint az előző verzió, eddig ennyit vettem észre.
-
szimcsi
senior tag
-
szimcsi
senior tag
A Counterspy-t vagy a Spy sweeper-t használjam vagy mindkettőt egyszerre?
A lényeg hogy ne használjon sok memóriát. Gondolom mindkettőnek van rezidens védelme is... Jelenleg a Spybot Search and destroy és az Ad-Aware legújabb verziója van a gépemen rezidens védelem nélkül, de a Spybot az sose talál semmit, ami kicsit gyanús, pedig régen azért találgatott.Kösz -
szimcsi
senior tag
Kipróbáltam a Spybot - Search & Destroy és az Ad-Aware új változatait, de egyik se talált semmit, hetente futtattam le egyszer őket , de semmi, ami nem baj csak a korábbi változataik majdnem mindig találtak valamit. Meg ugye hosszabb ideig is tart az új verzió lefuttatása.Nektek mi a véleményetek ennek a két programnak az új változatairól, érdemes rá váltani vagy inkább a korábbiak?
-
szimcsi
senior tag
A registry-karbantartó programmal (pl CCleaner v. RegCleanr) való regisztrációs adatbázis rendbetételénél, amiket az adott program feleslegesnek talál, azokat kitörölhetem mind, vagy nem kéne?
-
szimcsi
senior tag
Nekem Microsoft.WindowsSecurityCenter_disabled néven talál minden héten 1 hibát a Spybot - Search & Destroy. Tud valaki valamit erről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux Mint
- Milyen házat vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest