Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
szimcsi
üzenetére
Spybot főleg a registry turkálás ellen véd, meg egyéb hasonló módosítás ellen, a rezidens része főleg ezt figyeli, illetve van a letöltésblokkolója, ami elvileg háttérben dolgozik ha IE-t használsz. Bővebb védelemhez érdemes mást is rakni mellé. Spy Sweeper jó megoldás, ha sikerül beszerezni normális formában, akkor hatékony minden téren, és rezidensként figyeli a programindításokat is, a rossz cookie-kat is, a regadatbázis bejegyzéseket is, és a települő cuccokat is. Az Ad-Aware2007 leírta magát nálam, ez volt az első ami összeakadt a többi keresővel, míg azok jól együttműködtek. És rezidense nem is volt nálam, lévén hogy SE verzióm volt. Spyware Terminator szintén jó lehet, én használom, a Spybot védelmének jó kiegészítője lehet, amiben egyik gyengébb, a másik azt lefedi. Spybotnak érdemes a teljes vizsgálatát lefuttatgatni, meg hetente frissíteni, az úgy hatékony.
-
Kazimír
őstag
válasz
szimcsi
üzenetére
A spy sweeper-t tudom ajánlani, egy időben nekem is az volt, sokmindent megfogott. Azt nem tudom mennyi memóriát használt. A Counterspy-t nem ismerem, sajnos.
Ha van lehetőséged mindegyikből mondjuk egy demót kipróbálni, akkor az alapján tudsz dönteni.
(Jómagam jelenleg egyébként a spyware doctor valamelyik verzióját használom Avast vírusírtóval, és egyelőre elégedett is vagyok vele/velük)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 3D nyomtatás
- XPEnology
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest