Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
"Sajnos semmi rosszindulató folyamatot nem találtam.."
Sajnos..? Én inkább örülni szoktam neki..
Én saját célra eddig kétszer telepítettem Win-t. Egyszer 2001-ben egy 98SE-t mikor meghalt a vinyóm, meg 2005-ben egy XP-t. Egy csomó embertől meg hallom hogy évente, félévente (havonta?) újrarakják. De fogalmam sincs miért.
-
BlacKSouL
addikt
ZoneAlarm-om van, mindig frissítem ha van újabb verzió, ingyenes, és semmi más funkciója nincs, csak tűzfalként működik. Sokan szidják, de nem értem miért. Megfelelően tanítva kellően adaptív, és jól végzi a dolgát.
Reklám blokkolását én kétféleképp oldom meg, iexplorerben (IE7) IE7Pro-val, Firefoxban AdBlock Plus-al. Ezeket is kell minimálisan konfigolni, és egyébként jól működnek. FF-ban egyébként FlashBlock is van, ha valami elem nem lenne még lefedve, és Flash-reklám van ott épp.
Megjegyzem PH!-ra kikapcsoltam az ABP-t -
BlacKSouL
addikt
Ezt pakolászd föl, indítsd el, és elemezd ki vajon mi vághatja agyon a dolgot a services.exe-ben. Nálam egyébként 43 folyamat, 1 tűzfal, 2 rezidens antispyware és a NOD32 2.7.xx mellett is csak 3,6 MB a services.exe foglalása. Nálam inkább a sok példányú svchost.exe ami bosszantó, de abból is csak 20 MB a legnagyobb. A legtöbbet az egyik antispyware és a Firefox foglalja, de semmiképpen nem ugrál a foglalásuk.
Ez az "elindítottam egy patchet amit nem kellett volna" szokott úgy végződni, hogy esetleg nem 100%-ig tiszta szoftver buherálásánál kiderül, hogy a "patch"-ben volt egy trójai, vagy egy keylogger. Tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest