Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
"Sajnos semmi rosszindulató folyamatot nem találtam.."
Sajnos..? Én inkább örülni szoktam neki..
Én saját célra eddig kétszer telepítettem Win-t. Egyszer 2001-ben egy 98SE-t mikor meghalt a vinyóm, meg 2005-ben egy XP-t. Egy csomó embertől meg hallom hogy évente, félévente (havonta?) újrarakják. De fogalmam sincs miért.
-
BlacKSouL
addikt
ZoneAlarm-om van, mindig frissítem ha van újabb verzió, ingyenes, és semmi más funkciója nincs, csak tűzfalként működik. Sokan szidják, de nem értem miért. Megfelelően tanítva kellően adaptív, és jól végzi a dolgát.
Reklám blokkolását én kétféleképp oldom meg, iexplorerben (IE7) IE7Pro-val, Firefoxban AdBlock Plus-al. Ezeket is kell minimálisan konfigolni, és egyébként jól működnek. FF-ban egyébként FlashBlock is van, ha valami elem nem lenne még lefedve, és Flash-reklám van ott épp.
Megjegyzem PH!-ra kikapcsoltam az ABP-t -
BlacKSouL
addikt
Ezt pakolászd föl, indítsd el, és elemezd ki vajon mi vághatja agyon a dolgot a services.exe-ben. Nálam egyébként 43 folyamat, 1 tűzfal, 2 rezidens antispyware és a NOD32 2.7.xx mellett is csak 3,6 MB a services.exe foglalása. Nálam inkább a sok példányú svchost.exe ami bosszantó, de abból is csak 20 MB a legnagyobb. A legtöbbet az egyik antispyware és a Firefox foglalja, de semmiképpen nem ugrál a foglalásuk.
Ez az "elindítottam egy patchet amit nem kellett volna" szokott úgy végződni, hogy esetleg nem 100%-ig tiszta szoftver buherálásánál kiderül, hogy a "patch"-ben volt egy trójai, vagy egy keylogger. Tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyomtató topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Battlefield 5 PC SteelBook és játék
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest