Hirdetés
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- 3D nyomtatás
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ASUS notebook topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Olvasgass vissza légyszi picit, kilistáztam neked hogy melyik hsz-ban fordul elő a Sp.Terminator: [link] Amúgy nekem most jól működik, semmi gond vele, rendszeresen frissül, már a mostani verzióban sok beállítási opció van, kapott egy víruskereső modult is, a spyware-keresés ütemezve mindig lefut nálam, a fölösleges, vagy gyanús tracking cookie-kat rendszeresen szedi kifelé, mást mostanában nem talált, de a többi progi sem, a gép pedig lassan egy éve tiszta. Vagyis én csak ajánlani tudom.
Amúgy nem magyar, csak tud magyarul is : [link]
Szerintem nem árt mindhárom típusú védelmi programból egy-egy olyan, ami csak a saját feladatát látja el, tehát én javaslok egy anti-spyware programot is melléjük.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest