Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Olvasgass vissza légyszi picit, kilistáztam neked hogy melyik hsz-ban fordul elő a Sp.Terminator: [link] Amúgy nekem most jól működik, semmi gond vele, rendszeresen frissül, már a mostani verzióban sok beállítási opció van, kapott egy víruskereső modult is, a spyware-keresés ütemezve mindig lefut nálam, a fölösleges, vagy gyanús tracking cookie-kat rendszeresen szedi kifelé, mást mostanában nem talált, de a többi progi sem, a gép pedig lassan egy éve tiszta. Vagyis én csak ajánlani tudom.
Amúgy nem magyar, csak tud magyarul is : [link]
Szerintem nem árt mindhárom típusú védelmi programból egy-egy olyan, ami csak a saját feladatát látja el, tehát én javaslok egy anti-spyware programot is melléjük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Projektor topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hyundai, Kia topik
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest