- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
foland
csendes tag
kek halal lehete biilentyuzettol ??? nos azert mert ha elinditotok egy jtekot pl a Mafia-at atumatikusan7 perc utan kiirja a kekhalalt s ujraindul a rendszer billentyut csereltem de egy het utan ujra kezdte...
leteszteltem a gepet everesztel, aida 32, val 3dmarkkal(a videokartya 5192 pontot kapott)
megneztem h ogy melegedike valami de csak 45 fokig ment fel a proci--akkkor mitol lehet a kek halal ??????segitsetek!!! folaflex@yahoo.com -
wakh
csendes tag
heló!
egy kis segitség kéne... szóval az érintett gépen a probléma kb 3percenkénti kék halállal kezdődött,majd elérte azt a szintet,h már be sem bootolt rendesen leformáztam az egész winchit,mindenféle tesztet lefuttattam és teljesen hibátlannak tűnik, de ha xp-t szeretnék rá rakni,az install elején mégis kék halál jön be,miszerint ellenőrizzem az új merevlemezeket,virusirtás,chkdsk,ilyesmi.... de ezeket mind megcsináltam!! ötlet??
köszönömmm
jaés a config elvileg mind1,mer egy tökéletesen működő gépben is ugyanez a hiba jelentkezik ha a winchit berakom és xpt akarok rá rakni... szóval a winchi lehet a ludas??? de akkor miért nem jelez hibát 1ik teszt sem?? -
Lolek
aktív tag
Sziasztok,
Adott 1 p4-es konfig, elég sűrűn fagyott a gép valamikor csak úgy újra is indult, kikapcsoltam az auto újraindtást és ezt az üzit kaptam:
stop: 0x0000008E
win32k.sys
Valakinek 5let? -
AMD Power
titán
Lenne egy olyan láma kérdésem , hogy a Hyundai ramok azok = a Hynix-el?
-
Robi_73
őstag
válasz
gyulabacsi #43 üzenetére
Szerintem az egyik vinyódra rakj fel egy másik wint, plussz minden drivert, és tedd rá azt a gamet, amelyikkel leghamarabb jelentkezik a probléma. ha nem jelentkezik semmi akkor egyértelmü a dolog.(reinst) Ha igen, akkor marad a csere bere. Vga,Ram,Alaplap,Proci.
-
gyulabacsi
tag
a játékok nagy része ezzel szokott fagyni.
akkor most mi lehet a megoldás?
még mindig nem tudtam rájönni hogy hardweres vagy softweres a hiba.
memtest talált semmit,semmi sincs húzva.
táp is jó.
(abit nf7-s,1900+,ati 9600pro, 2*256 mb 400 mhz-s ram,80 és 120 gb maxtor)
fagyott már le a 0x0050 hibával.
''A fájl létezik'' - ennek mi értelme?
az nfs ug2 meg pélául egy üres kék képernyővel szokottt fagyni.
nfs ug pedig megmerevedett képpel. -
Robi_73
őstag
válasz
gyulabacsi #41 üzenetére
Én csak ilyet találtam.
''0x007B A fájlnév, a könyvtárnév vagy a kötetcímke szintaxisa nem megfelelõ.''
Itt van az összes.Bővebben: link -
gyulabacsi
tag
nekem is elő szokott fordulni fagyás.
ezzel az üzenettel:
STOP: 0x0000007B
általában csak játék közben,vagy ha sok alkalmazás fut. -
detroitrw
addikt
tudom hogy tegnap is írtad de akkor még nem tudtam hogy a memtest-nél lehet konfigurálni mit is csináljon.
holnap azzal kezdem hogy egyessével letesztelem őket.
a másik lapot nem próbálom inkább visszaviszem a boltba cserére.
Ha nálam nem megy jól akkor mindegy hogy másnál hogy megy. -
detroitrw
addikt
http://shanahanhun.ingyenweb.hu/mem%F3%2Ejpg
a teljes memória tesztnél jön elő
ha csak simán futtatom semmi baja
ez most azt jelenti hogy rossz a memó? -
potzike
csendes tag
Sajnos egy barátnál is kékhalálozik az xp (sp2). Netezés közben halt meg legutoljára, majd restart után a hibajelentés a következőket tartalmazza:
BCCode : c2
BCP1 : 00000007
BCP2 : 00000CD4
BCP3 : 00000400
BCP4 : E35AB898
OSVer : 5_1_2600
SP : 2_0
Product : 256_1
Létezik olyan oldal, ahol le van írva ezeknek a számkódoknak a jelentése? Előre is kösz! -
detroitrw
addikt
http://shanahanhun.ingyenweb.hu/HPIM2411%2EJPG
valaki nem tudja a megfejtést hogy mi lehet a géppel? -
detroitrw
addikt
Hy!
Jött mégegy üzenet mely arról szól hogy ellenőrizzem az F paraméter miatt futtatni kéne a CHKDSK-t.
ezt megtettem és a következőt írta:
http://shanahanhun.ingyenweb.hu/n%E9vtelen46546%2EJPG
Hogy tudom kijavítani a hibát?
[Szerkesztve] -
ssolitude
őstag
-
detroitrw
addikt
facom ebbe a tárhelybe
na mégegyszer
http://shanahanhun.ingyenweb.hu/HPIM2399%2EJPG
http://shanahanhun.ingyenweb.hu/HPIM2400%2EJPG
http://shanahanhun.ingyenweb.hu/HPIM2397%2EJPG -
detroitrw
addikt
újra a képek:
Bővebben: link
Bővebben: link -
detroitrw
addikt
up!
-
detroitrw
addikt
Hy!
Nekem is lenne egy kis kék halál problémám.
ezeket írta ki:
kb. 20 perc külömbséggel adta ki ezt a 3 versiót.
de fogalmam sincs hogy mit jelentenek.
Kérlek titeket segítsetek!!! -
Haniboy
tag
WINXP SP1 ritka,hogy nem megy egy gepen, hasonlo osszeallitason mar lattam tobbszor, tokeletesen!Inkabb a regi gepekkel nem kompatibilis teljesen
-
Dufresne
addikt
Lehet, hogy az az SP1-el integrált Xp lesz a gond. Egyik havernak is volt olyan és folyton fagyott tőle a gépe.
-
ssolitude
őstag
Megvan a közös pont a három gépben!!!Elképzelhető hogy egy virtualdriver bekavar a rendszernek?Találkozott ilyennel már valaki?
-
ssolitude
őstag
zfarkas,mondasz valamit
Most használok először integrált SP1-es Xp-t.Viszont az egyik gépen már volt egy uj install,és a régi Xp került fel.Arról nem is beszélek,
hogy régóta hasznélok Xp-t,és nem volt gondom vele igazán... -
zfarkas
senior tag
A Windows-tól
-
ssolitude
őstag
Próbálok közös pontot keresni a három gépben,ami esetleg egy hibás driver,vagy egy program de nem találok.
-
_Geri_-
csendes tag
ha a win le win fel nem segít, akkor valszeg drájver vagy hardvergond. A háttérben sunyiba betöltődő kis progik is züllesztik a rendszert elég rendesen.
-
ssolitude
őstag
a saját két gépem is szépen hozza a jelenséget,annyi különbséggel,hogy az egyik
csak a játékból való kilépéskor és ritkán,viszont ugyanazzal a hibaüzenettel,a másik egy hasonló kékhalál játék kilépéskor mindig/FarCry/illetve az IE bezárása-
kor néha. -
ssolitude
őstag
sajna nem volt időm foglalkozni a páciensel,viszont a helyzet kezd katasztrofális méreteket ölteni
-
_Geri_-
csendes tag
win le, win fel. tádáááám.
-
muad
csendes tag
az erre vonatkozó micro$oft link:
Bővebben: link -
muad
csendes tag
szia!
a minidump probléma tapasztalatim szerint a lapozófile sérüléséből adódik, tipikus xp-baromság.
a microsoft honlapján találsz rá megoldást, egyet én is tudok mondani, az esetek 75%-ban segíteni szokott, de találkoztam már olyan zsír új konfiggal is, amin hiába telepítettük újra 3x a rendszert folyton ezt csinálta.
a megoldás:
meg kell szüntetni a lapozófile-t és úra létrehozni, lehetőleg másik partíción.
vezérlőpult - rendszer - speciális - teljesítmény beállítások - speciális fül - virtuális memória módosítás
ezen belül:
ráklikk a partícióra, amin a win létrehozta és a ''ne legyen lapozófájl'' beállítása, utána egy -általad erre alkalmasnak ítélt- partíciót kijelölsz, megadod a minimális és maximális méretet és ráklikk a beállít gombra. alkalmaz, ok, alkalmaz, ok, újraindít.
remélem tudtam segíteni
sok szerencsét -
Flashy
veterán
eléggé videokártyadriver gyanús, főleg hogy az lett cserélve. ha nem lett kikapcsolva, talán egy rendszervisszaállítást is javasolnék. de driver visszacsere mindenképp.
-
ssolitude
őstag
Lehet,hogy nem ez a kategória a legjobb,de talán itt is elfér a topic.Egy jelenség
magyarázatára lennék kíváncsi,illetve hogy valaki találkozott-e már ilyennel.Tehát:
-Adott egy gép: zsírúj Asus nforce2-es lap,256 mega DDR400 RAM(noname),
XpAthlon 2600+ FSB333 proci,minden új még a táp is,mindez számítástechnikai
szaküzletben összeszerelve.Integrált SP1-es WinXp feltelepítve,felhasználói prog-
ramokkal együtt.(VGA:Inno3D MX440 nVidia56.72-es driver)Konfig hibátlanul mű-
ködött pár napig,ekkor user használatba vette.És most jön a lényeg
User utólag VGA-drivert cserélt,és feltett egy PowerDVD-t.A gép azóta gyakorlati-lag pár perc működés után 2 percenként dob egy kékhalált,a legváratlanabb pilla-
natokban,ugy hogy csak a Win fut,semmi alkalmazás.Ellenben pl.egy NFSU akár
órákig megy rajta,minden fagyi nélkül.Amint kilépek a játékból,egy perc és nyekk.
A hibaküldés megtekintésénél a Minidump-ra hivatkozik,ez sokat nem mond.Hő-mérsékletek jók,feszültségek jók.Csökkentettben ugyanez:boot,windóz,kékhalál.
Találkoztatok ilyennel?A kékhalál a legtöbbször ezt irja hibakódnak:
STOP 0x0000008E
Memtest86 5 passz-t hibátlanul ment,tovább nem csináltam.Ötletek?
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS P5GC-MX/1333 + proci + ram
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KERESEM! ASUS ROG STRIX Z790-A WIFI II
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest