- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
muad
csendes tag
szia!
a minidump probléma tapasztalatim szerint a lapozófile sérüléséből adódik, tipikus xp-baromság.
a microsoft honlapján találsz rá megoldást, egyet én is tudok mondani, az esetek 75%-ban segíteni szokott, de találkoztam már olyan zsír új konfiggal is, amin hiába telepítettük újra 3x a rendszert folyton ezt csinálta.
a megoldás:
meg kell szüntetni a lapozófile-t és úra létrehozni, lehetőleg másik partíción.
vezérlőpult - rendszer - speciális - teljesítmény beállítások - speciális fül - virtuális memória módosítás
ezen belül:
ráklikk a partícióra, amin a win létrehozta és a ''ne legyen lapozófájl'' beállítása, utána egy -általad erre alkalmasnak ítélt- partíciót kijelölsz, megadod a minimális és maximális méretet és ráklikk a beállít gombra. alkalmaz, ok, alkalmaz, ok, újraindít.
remélem tudtam segíteni
sok szerencsét
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS P5GC-MX/1333 + proci + ram
- Gigabyte MJ11-EC1 AMD EPYC 3151 4c8t, 4xDDR4, 8xSATA, NvME, Mini-ITX, 2xGbE LAN, szervermenedzsment
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest