Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CoolMan #1842 üzenetére
Most átraktam a ramokat a másik két slotba és eddig két indítást ezközöltem de nem volt probléma. Nem tudom említettem-e, de ha a kék halál a bekapcsolás után pár perccel nem jelentkezik, utána stabilan fut a gép. Battlefield 3-al szoktam nyomni órákat, benchmarkokat futtatok, de nem jelentkezik fagyás. Mindig csak a bekapcsolás után (vagy közben). Most még használom amíg tudom, ha nem jelentkezik fagyás akkor gondolom nincs más tennivalóm? Köszönöm mindenkinek az eddigi segítségét. Ha gáz van jelentkezem. Bye.
-
Telefonrol irok, 1:35 perce megy. Vajon sokaig tart meg? Alul mar van egy piros sav, gondolom ez nem sok jot jelent.
-
Hi. Tudja valaki, hogy ez mitől lehet? Eddig kb. 1 év alatt kétszer jött elő, de tegnap 6-szor egymás után. Kivettem a vga-t első lépésként, de anélkül el sem indult a gép. Csak felpörögtek a ventilátorok, majd megálltak, megint beindult és megint leáll. Visszaraktam a vga-t utánna elindult a gép. Tegnap óta viszont nem produkálta.
Bocsi a sz@r képért..telefon. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest